Nowaco market RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zrovna koukám, že Cuketka udělil Nowaco marketu zamračeného smajlíka. Tak by mě zajímaly zkušenosti všech, co už tam byli. Včetně pana Cuketky, kterého prosím, aby smajlík rozvedl:)

  2. Já zatím po jedné návštvě nemám moc co rozvádět, šel jsem cíleně do rybí sekce, ale je toho děsně málo, ryby takové, že bych je nekoupil, persnál jalový a výběr sporný. Určitě to ale zase znovu zkusím a projdu pořádně, ten claim „kupujte suroviny, z jakých vaří profíci“ ale podle mě nevychází ani omylem. Třeba jen ryby, když srovnám s rybím pultem v Makru… ech! :) Nebo maso – je fajn mít zápavyu baleného na steaky z J.Ameriky, ale v maloobchodě chci spíš něco jako Naše Maso nebo TRMS…

  3. Pane Cuketko, však víte, že Oliviero Toscani řekl, že reklama je navoněná zdechlina. Takže Vás jistě nepřekvapí, když pod větou " kupujte suroviny, z jakých vaří profíci", si chalani od Nowaca představují úplně něco jiného, než vy nebo já. Nehledě na to, že od této firmy bych si nevzal ani vizitku, natož, abych si od nich něco koupil. Víte, já jezdím, kolem Nowaca v Opavě několikrát týdně, když jedu na badminton. Navíc tam dělá kamarádka a občas něco donese. Třeba ty jejich ryby. To je strašné. Netuším, kdo jim to tam vyvrhuje, ale břicho je vždy rozfíklé jako zubatým kynžálem až po dolní čelist, takže na špejli to musím přichycovat drátem. To když si zajedu na skútru dva kilásky přes kopec do Nového Dvora, tam je malý výrobce masa, tak tam koupím makrely nevyvržené, hluboce zmražené, takže si je zpracuju sám. Ne, že by to zmražení bylo nějaké terno, ale kde tady vzít mořskou rybu za solidní cenu nezmraženou? Ale ty makrely z Nowaca jsou ještě použitelné, ale ty jejich polotovary, to bych nedal k jídlu ani svému největšímu nepříteli.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.