Malý food fest - legislativa, podmínky atd. RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V příštím roce bychom rádi v našem městečku nedaleko Plzně uspořádali malý food festival nebo spíš veřejný piknik v parku. Nic velkého, pár stánků s dobrým jídlem, zajímavá hudba, něco pro děti … Chtěla bych poprosit vás, kteří jste se již něčeho podobného zúčastnili nebo jste něco dokonce pořádali, o radu: Ráda bych na akci pozvala některé zajímavé amatérské kuchaře, jak je to potom s různými hygienickými a jinými nařízeními? Stará se o ně ten, kdo uvaří nebo pořadatel? A jaké máte představy a požadavky, abyste se na podobnou akci vypravili? Díky :-)

  2. ↪ 1 Lucka_B: Dobrý den, mi děláme každý rok dětský den a loučení s prázdninami, malá akce. Akci musíte nahlásit na Krajské hygienické stanici, mají na to formulář, a také vám řeknou jaké musíte mít opatření ( např. zdravotní průkazy, …).
    U nás máme stánek s točeným pivem a rozlévaným nealko (je dobré si zjistit, který obchod Vám případné neotevřené lahve vezme zpět, aby jste v něm neměli utopené peníze, jde to např. v Kauf), popřípadě točená malinovka. grilujeme klobásy od místního řezníka a ohříváme na grilu maso. Prodáváme domácí koláče, já dělám sorbety.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.