Nový vegetariánský blog RSS

Štítky: ,

18 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím všechny ctěné příznivce pana Cuketky! Chtěl bych se na Vás obrátit ve věci mého prvního internetového pokusu a to sice mého blogu: http://www.pandrapek.blog.cz
    Byl bych Vám neskonale vděčen, kdyby jste mě poctili návštevou a kdyby jste mi třeba zanechali malušký příspěvek v některém ze článků, byl bych neskonale vděčen:-)

  2. Pan drápek néjni vegetarián: http://www.oots.cz/main.php?…

  3. Heh, tak toto by mě nenapadlo, že zde najdu příznivce Hůlkového řádu. :-) Ano, pan Drápek v komixu neni vegetarián, stějne není moje kočka pan Drápek vegetarián, ale dovolil jsem si použít jeho jména pro můj blog:-) Doufám, že mi to odpustíte a i nadále mi zůstanete nakloněni :-)

  4. Hůlkový řád je všude … :D

  5. Na vsem blogu mam novy recept! Prijdte se podelit se svymi nazory:)

  6. Pan Drapek pro Vas ma posledni clanecek v tomto roce:-) Prijdte se podivat:-)

    http://www.pandrapek.blog.cz

  7. Pan Drapek je zpatky a s nim i jeho vlastni recept s grilovanou zeleninkou. Prijdte se podivat:-)

  8. Myslím, že není potřeba tu hlásit každý nový příspěvek na blogu.

  9. Kytka: Souhlas

  10. Tak pardon

  11. ale držím palce… (hoci nie som vegetarián) :-)

  12. Diky. A to nevadi, potesi me, kdyz prijdete :-)
    Ono totiz cuketkovy stranky jsou jedinou formou reklamy, kterou mam (a ocividne i ucinnou, protoze se mi vzdy zvedna navstevnost, kdyz tady napisu aktualni info), ale kdyz je to nekomu na obtiz, tak toho necham.

  13. Mně to na obtíž není, a to nejsem vegetarián.
    Grilované tofu vyzkouším, zatím jsem se obávala to ochutnat, teď jsem navnazena :-)

  14. Pan Drápek: Ono totiž forum je k diskuzi a ne k reklamě, proto to asi někomu může vadit:) Kdyby tu všichni bloggeři odkazovali na každý svůj nový článek, tak to tu za chvíli nikdo nebude číst…
    Ale jinak já Vás mám v RSS svých oblíbených blogů, abych jen neprudila:)

  15. Mandarinka: Zkuste:-) Stojim si za tim, ze tofu je chutne pro vsechny druhy lidi, kdyz se spravne upravi. I klasicke ciste tofu, ktere je v „syrovem“ stavu temer k nepozreni se da vhodne nakorenit a pak usmazit, zapect ci grilovat a je to skutene zdrava dobrota:-)
    Michala: No ja jsem nemel v planu zde „spamovat“ do nekonecna, protoze i me samotnemu by se to pricilo. Jde o to, ze muj blog je novy, malinky a ja se musim snazit sec mi sily staci, abych si zajistil „stalou klientelu“. Treba vy jste krasny priklad, ze me mate v RSS, cimz jste me samozrejme potesila. :-) A vidim to tak, ze kdyz nekdo uvidi link ke me, tak si tam zajde, ale uz treba asi neprijde znovu, proto jsem se chtel dostat do podvedomi vice pres toto forum, kteri zde uvidi, ze u mne probihaji pravidelne aktualizace a tedy uz si zvyknou navstevovat me pravidelne. Proto jsem rekneme nucen se zde (alespon ze zacatku) zviditelnovat.

  16. první upozornění na nový blog je určitě fajn :) na echo o dalších článcích rozhodně apetitus.cz :) registrace je tam free, tak šup tam :)

  17. 16: Jak už jsem se asi vyjádřil předešle (nebo se určitě vyjádřit chtěl!), soudě dle chování pana Cuketky zde a jeho „impeccable bed manners“, pan C je nepochybně velkou ztrátou pro Diplomatický sbor ČR. ;-)

  18. Ano, ano apetitus! Tam jsem psal mail uz mesic zpatky, hned pri zalozeni, ale nedostalo se mi odpovedi, tak jsem byl odkazan na Cuketkovo forum. Nyni mi vsak pak Chomát odpovedel s tim, ze mu muj e-mail spadl do spamu a proto jsem nebyl pridan. Nyni, kdyz se vse vysvetlilo jsem jiz tam a proto je vse vyreseno:-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.