Nový Pohlreichoid je... RSS

Štítky: , , , , , ,

18 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. …italský Divinis! :)

    http://www.divinis.cz/

    byli sjte už někdo?

  2. Podle adresy (a interieru) hádám, že jsem tam tak před dvěma lety byla, ale to asi byl jinej majitel, protože při dalším pokusu o návštěvu bylo už zavřeno. Tehdá to bylo super – tři čtyři předkrmy, hlavní jídla atd.

  3. nejdřív tam prodávali košile, pak z toho bylo toho – snad se to jmenuje i pořád stejně, vypadá to pořád stejně, provozoval to myslím nějaký Ital – jako takový mini pidi rodinný podnik – zavřené to podle mě nikdy nebylo, jen to nefungovalo .o) teď možná bude, až začnou zase za dva roky jezdit do Prahy nějaký turisti

  4. Nie, ale vyzerá to veľmi lákavo!!! Hlavne tá miestnosť á la domáca knižnica je naozaj rozkošná…

    Akurát tá ich prezentácia vlastnej kuchyne:

    "Snad každá pátá restauarace se chlubí tím, že vaří dle zásad italské kuchyně. Bohužel mnoho z těchto podniků opravdové základy italské kuchyně ignoruje, snad z důvodů finančních nebo kuliářského nezájmu. Proč se tedy tak často setkáváme s vlhkou pizzzou a šunkou, která by se dala prodávat v plastikových vaničkách? Těstoviny jsou ve většině případů rozvařené a plavou v omáčce, která se v Itálii používá velmi obezřetně a olivové oleje, které v takových podnicích používají, jsou lisované za horka a levné.

    My vidíme italskou kuchyni jako kuchyni založenou na čerstvosti surovin, kde atd....."

    Pravda pravdúca… ale útok na „takové podniky“, a reči o plastových vaničkách mi v podniku, kde dezert stojí 180 Kč, prídu naozaj trápne a úplne mimo…

  5. zrecenzovat! vypada to celkem hezky… ale nejsem prilis optimisticky… ani nevim proc.

  6. cappuccino:

    zachytila si stejný moment jako já. přijde mi to taky trapné vymezovat se před konkurencí tím že nepoužívám šunku ze superrmaketu a že u mím udělat picu, obzvlášť v této cenouvé kategorii :)

    no aspoň bude sranda :)

  7. pane Cuketko, co jsme si řekli???!!!! Pozor na diakritiku a sprosté výrazy !!!!!

  8. Gastronaut:

    LOL :))) ted ste me ale dostal :))) na picu!!!

  9. 8: vyprdněte se na Polreichochobota u pojednejte o tom Korejci, co prodává v přízemí v Paladiu ty hnusné originální na místě dělané koláčky. Někomu to může chutnat, mě tedy ne – ale nemůžu se zbavit dojmu, že jsem to již někde žral. Tak šup šup !!!!

  10. Jééé, Gastronaute, dnes som si ich tam tiež všimla a celkom ma zaujali. Keby ich ten pán nepredával v setoch po 10-tich, aj by som ich bola ochutnala… Ako vlastne chutia, resp. z čoho sú? Tipujem správne na odpaľované cesto a custard?

    Btw, ako sa správne preloží custard – žĺtkový/vaječ­ný/pudingový krém? Or?

  11. custard – ssedlina :)

  12. sedlina???? To je mi nóvum… Slovenský ekvivalent, please? :)

  13. novum ne, vyhrabal jsem to ze starých kuchařek. slovensky naprosto netuším :) psalo se to ssedlina. a já bych to tak nechal. docela ffajnově se to vysslovuje :D

  14. (a jinak pořád žiju lovem starých/nových slov. aktuálně ujíždím na pomorančíích:))))

  15. teda Cuketka… Viem, že svetové gastropredpovede 2009 hovoria o návrate k starým známym tradičným jedlám ako bezpečnému prístavu v neistých krízových časoch (klasická to inak reakcia v období recesie)… ale že sa to tak skoro prejaví na českej scéne a foodbloggeri nás tu už v decembri začnú zahŕňať pomorančami a ssedlinou… :-))

  16. hehe, no jo :) vždy šťopkou napřed :))))

  17. tedy nazad! :)

  18. O čem je tohle téma? :-D

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.