Diskusní fóra o jídle RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poslední dobou je na tomto fóru až moc velký klid. Znáte jiná fóra o jídle, kde to „frčí“? :-)

  2. Taky by mne zajímalo. Bohužel to došlo tak daleko, že jsem se musela přihlásit k FCB, který jsem dlouho bojkotovala, a místo přátel tam mám prostě naházené firmy a restaurace – Petru Pospěchovou, Cuketku, Kamu, Koko, V kuchyni vždy otevřeno, Apetit, Pažitku, Kuchařku pro dceru, TRMS, Maurera, Maškrtnicu, Sansho, Reynsdyr, Kastrol, Recepty z Indie, Ma Jolie Cuisine apod. Aspoň mi to umožňuje být v obraze… Jo, a taky Trabantisty, ale to je z jiného soudku :-)

    Neumím bohužel anglicky, takže ani nejrůznější Cuketkovy odkazy na zahraniční stránky bez jakéhokoliv překladu mne neuvádějí v úžas, já bych brala, kdyby to alespoň přeložil a udělal z toho nějaký výtah pro nás jazykově negramotné :-) to by pro mne mělo smysl.

  3. Třeba Florentýna má recepty dokonale vymazlené (řekla bych), čtu ji moc ráda:
    https://www.kucharkaprodceru.cz/gravlax-recept/
    Kamu dost cestuje, takže se člověk dozví i zajímavosti z jejího pobytu třeba na Novém Zélandu. Koko nějak poslední dobou stagnuje… Díky tomu výběru, který tam mám, se dají sledovat novinky v gastronomii, většinou se dozvím o nových restauracích (Cuketka nebo Pospěška), mohu se inspirovat spoustou receptů, zjistím, kde mají jaké lákavé menu… I když jsem byla proti tomu FCB hodně zaujatá, nechci mít 3000 přátel apod., tak bych řekla, že na tohle sledování restaurací a oblíbených blogů je naprosto ideální.

  4. Sice to není forum, ale docela dobré recepty mívají i na lidl.cz. Jsem spíše kuchařka-začátečník, takže hledám jednodušší recepty. Tady jsem jich už pár zkusila a byly dobré.

  5. Už jsem to psal někde jinde, ale rozvoji fóra/komentářové sekci se už věnovat nebudu – potřebovalo by celé přepracovat a hlavně bych musel vyhradit čas na pravidelnou správu a udržování aktivity. A zrovna tenhle čas teď raději věnuji přípravě zápisků nebo dalšího nového obsahu (a doufám, že je to za poslední rok a něco znát, alespoň na mém konci drátu to v návštěvnosti za rok narostlo o 30% :)

    Pokud mě sledujete na Twitteru a na Facebooku, tak tam se snažím reagovat vždy, a pokud hledáte nějakou aktivitu, reakce ostatních a diskuze, tak to je teď hlavní proud.

    Nicmémě úplně to nezabíjím a někde vzadu na plotně to zůstává (i proto fórum udržuju v provozu alespoň tady v archivu starého blogu a občas tu kouknu). Pokud mě k tomu něco napadne jak samostatné fórum rozjet, neříkám, že to třeba někdy znovu nezkusím :)

  6. ↪ 5 pan Cuketka: o 30 % nebo o 30%?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.