Pomalé pečení hovězího a vepřového masa - jak na to? RSS

Štítky: , , , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chci se zeptat na pomalé pečení hovězího nebo vepřového masa. V podstatě jsem dosud pekla jen husu či kachnu podle podobného receptu jako je tento (s vynecháním medu): http://www.apetitonline.cz/…-kachna.html
    Teď bych potřebovala nějaký recept na pomalé pečení hovězího či vepřového masa. Chtěla jsem péct květovou špičku (picanhu), ale našla jsem celkem dost rozporuplné recepty. Většina receptů uvádí opéci nejprve maso na pánvi a pak jej péci v troubě zakryté. Na jiných stránkách ale maso dávají syrové rovnou do trouby a pečou nezakryté: http://www.bonfood.cz/…oveziho-masa
    Nerada bych zkazila pěkný kousek masa a tak prosím o radu. Teď jej nechci péct jako roastbeef a mít jej ve středu červené, ale potřebuji je propéct. Děkuji.

  2. Sice už bude maso asi upečené ;-) ale pomalu peču často a vždycky teda dopředu opékám. Podle mě to prostě dodá ví chuti než to tam šoupnout syrové. Plus mínus přikryté, to mám většinou taky, ale pak dodělávám podle potřeby odkryté.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.