Sushi "all you can eat" RSS

Štítky: , , , , , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím všechny milovníky sushi a obracím se na Vás s dotazem na Vaše názory a zkušenosti ohledně neomezené konzumace sushi za fixní cenu. Měl jsem zatím tu čest vyzkoušet Makakiko v Palladiu za 290,– Kč a byl jsem zcela nespokojen (některé kousky už tam zjevně jezdily pár hodin, obsluha zmatená, objednávka pití i placení až po xté urgenci).

    A nedávno jsem absolvoval degustační sushi večer Happy Sushi za 480,– Kč ( http://www.happy-sushi.cz ) – v ceně byla ochutnávka saké, švestkové pálenky a hlavně 3 chodové degustační menu (maki, nigiri, california). Byl jsem spokojenej více nežli dosti, ale rád vyzkouším ještě něco jiného :-)

    Máte tipy?

  2. happy sushi vidím prvně, děkuji za tip ;) nevíte jak dlouho to mají otevřené? určitě zajímavý nápad…

  3. tak tohle vypadá nadmíru zajímavě. rád si za kvalitnější produkty, nežli jsou k mání v palladiu připlatím.

  4. Jak Happy Sushi funguje? Z toho webu jsem nepochopil, jestli je to restaurace nebo organizátor sushi večerů v tom odkazovaném podniku. Není tam ani kalendář těch večerů (napsat mail a zeptat se samozřejmě umím…) ani v podstatě nic, co by mi pomohlo rozhodnout se, kam půjdu zítra na večeři :-)

  5. http://www.sushi-restaurace-samurai.cz/
    Nevim jestli tam delají sushi, ale vypada to dobre. Minimalne vsechno to seefoods za osm kilicek;-)

  6. sushi dělají. a to celkem slušně.

  7. Zdravím, ve jménu Happy Sushi se pokusím zodpovědět zde vzniknuvší dotazy :)

    Zatím pořádáme „degustační sushi večery“ (více info viz.: http://www.happy-sushi.cz/…sushi-vecery), nejbližší termín 21. 2. (pár posledních volných míst). Termín pro další akci bude v brzké době upřesněn v novinkách přímo na http://www.happy-sushi.cz.
    Jde o nekuřácké akce pro uzavřenou společnost, každý má připravené místo k sezení, atd. Samozřejmě vše průběžně vyvíjíme, zlepšujeme. Aneb žádný sushi-učený z nebe nespadnul…

    Aktuálně se snažíme sladit termíny na požadavky týkající se dalšího „kurzů přípravy sushi“, možná se to nezdá, ale je to celkem problém :-) (zájemců dosti, ale každý má jiné časové nároky).

    Bez problémů zvládáme klasický „sushi catering“ pro menší až středně velké (firemní i soukromé) akce (cca do 200 lidí).

    Není problém dárkový poukaz pro vstup na některou z našich akcí, není problém domluvit privátní sushi akci. Naší hlavní devizou je totiž individuální přístup (můžeme si jej dovolit – věci kolem sushi děláme ve volném čase jako zábavu, ne jako nezřízený byznys :-) )

  8. ahoj všem milovníkům sushi, nenašla jsem zde zmínku o sushi vše, co sníš v sushi made in japan
    ( http://madeinjapan.cz/…astna-streda),
    byli jsme tam minulou středu a bylo to fakt super, dost velký výběr a číšníci to nosí na tácech a sami si vybíráte, mě se tento styl fakt líbil. Dostali jsme poukázku k výroči a chystáme se tam znovu, na jejich stránkách je možné koupit dárkový poukaz a k tomu ještě dostanete bonus navíc! To jsem nikde jinde nenašla.
    Tak se chci podělit o príma zážitek pro ty, kteří přemýšlejí, kam zajít, určitě doporučuju :-)

    Jana

  9. oprava:
    http://madeinjapan.cz/…astna-streda

  10. My poměrně pravidelně chodíme do Baifu. Ano, není to žádné luxusní sushi, ale za tu cenu to ani nikdo čekat nebude. Lepší zkušenost máme s pobočkou v Brumlovce – prostor opravdu luxusní a velmi milá a ochotná obsluha – jednou jenom kvůli nám zapínali pás, což jsme ani nečekali. Je zde také větší výběr – naposled „standardní“ s lososem, tuňákem, samozřejmě nešvar krabích tyčinek, s avokádem, okurkou, ředkví, ale také nigiri s krevetou nebo chobotnicí. Kromě sushi i mnoho další věcí – od obyčejných salátů přes výborné krevety v japonské strouhance panko, krevety v těstíčku ve sladkokyselé omáčce, kuřecí maso apod. Z dezertů pak ovocný salát, kuličky obalené v sezamu (nepodařilo se nám je identifikovat, podle mě jsou z fazolí), výborný smažený banán, puding atd.
    Myslím, že tohle všechno za 259,– Kč stojí aspoň za vyzkoušení, my na ně nedáme dopustit :-)

  11. Výborné all-you-can-eat má i brněnské Momo http://www.scuk.cz/d/momo-sushi/ cena 290–360 korun, na pásu jezdí i dezerty (úžasná čokoláda a créme brulee se zeleným čajem)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.