Jídlo - dějiny chuti - recenze RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V aktuálním čísle Eura se zabývají knihou Jídlo-dějiny chuti. Nechci tomu říkat recenze, je to spíš jen vyzobání zajímavých faktů z knihy. Autor knihu hodnotí jako poutavou – já jsem v půlce a silně nesouhlasím, případám si u toho jak u čtení učebnice:)
    Četli jste? Co knize říkáte?
    (Můžu opět poslat přepis recenze, kdyžtak písněte na michala.gregorova@centrum.cz.)

  2. a publikovat u sebe na blogu nebudete? já jsem se kní ještě nedostal – přes hordy knih jiných :)

  3. Já to měla v plánu, ale v půlce jsem ji odložila a nevím, kdy se k ní vrátím. A navíc nevím, jestli jsem na recenzování dost zběhlá, moc se na to necítím. Ale jestli ji dočtu, tak bych ráda pár postřehů na blog hodila:)

  4. pravda, necte se uplne snadno a automaticky a nekdy je text prilis rozvlacny. neni to kniha, od ktere se neodtrhnete, ale zajimava mi prisla hodne. uz jenom proto, ze na podobne / podrobne shrnuti jen tak nenarazite. alespon v cestine ne, takze ja docela doporucuju. zvlast, pokud jste zvykli cist literaturu faktu :-)

  5. Určitě se tam dá najít spousta zajímavého, jen mi prostě přijde, že se to dalo napsat líp a že je to promrhaná šance na lepší zpracování takového skvělého tématu…

  6. tak to urcite, ale ja jsem radsi, kdyz vyjde aspon neco, kde nejsou uplne hovadiny (jako v nekterych kucharkach nebo televiznich poradech). jinak bychom se asi niceho nedockali. mmch. mate nekdo tip na neco podobneho, klidne v anglictine?

  7. Nevím, zdali nejsem trochu mimo: k Vánocům jsem dostal velmi zajímavou knihu 1001 Foods You Must Try Before You Die. A global guide to the best ingredients.
    Váží to asi tři tuny a mám z toho otlačená kolena (a to přes polštář!), ale přečetl jsem to od první stránky do poslední!

    ISBN: 978–1–8440–3612–7

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.