Kapacita Cuketkova žaludku RSS

Štítky: , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Pane Cuketko,

    toto už mne dlouho zajímá: Když napíšete recenzi o nějaké restauraci, obvykle okomentujete tři až čtyři pokrmy, někdy snad i více. Jak to děláte? Když si dám něco v restauraci, obvykle mám problém to dojíst a určitě by mě nenapadlo objednávat další jídlo. Ani předkrm by se nevešel. Možná jste větší jedlík, ale na fotkách vypadáte jako „spuchlá niť“, jak by řekla moje babička. :)

    V čem je to tajemství? Chodíte vždy minimálně ve dvou a ochutnáváte navzájem? Nebo se vrátíte vícekrát a teprve potom píšete? Nebo snad nedejbože nedojídáte? A co děti africké děti? :)

  2. Konečně to, milá Jano, řekl někdo nahlas! :))) Cuketka všechno vždycky spořádá chudáčkům vyhublejm a Týden to ještě k tomu celý platí! Pravda vyšla najevo!
    PS: Největší zvěrstvo bylo, když spucl Afričánkům ty ve víně pošírovaný vejce v Le Cornichon…:))

  3. Jani,

    tohle mě fakticky rozesmálo :))) Kdybyste ještě navíc věděla, jaký jsem já chvístek! :) Jedlík jsem myslím průměrný – velké přežírání nemám rád a to snad ani nikomu nedělá dobře. Pěkné čtyři chody s kávou a vprůběhu několik a hodin v Osteria da Clara ale mile rád zvládnu! ;)

    Jinak ne recenze chodím většinou ve dvou (záleží na typu podniku) a obyčejně také na jeden pokus. Objednávm vždy nejlépe zástupce studeného/teplého předkrmu, polévku, 2 hlavní chody – rybu/maso/vege­tariánský a pokud podnik stojí zato, zařadím i dezert. Někdy pivo, víno, nebo kávu -záleží opět na druhu podniku. (např. teď napsloedy jsem byli ve čtyřech a z celkem 8 chodů do recenze vyberu jen 4–5, sloupek není nafukovací)

    Ve dvou to není problém, když jsem sám tak dávám maximálně 4 chody. To samozřejmě nedojím, takže děti v Africe pláčou. Kormě toho jsme ale občas vznáším nesmyslné požadavky na obsluhu, předstíírám ťulpachovitost a vznáším dementní dotazy :)

    To už ale patří ke sportu, musíte uznat že na recenzi přeci je nejdu jako na běžný oběd či večeři ;))

    ChilliJulie:

    joj vejce sem spucknul, to se nedalo jinak!!! ;)))) a jááák byly dobrý! :) a tebe taky spucknu abys věděla!!!

  4. On si totiž pan Cuketka nosí „kaslíky“ http://photos01.allegro.pl/…55/405275572 a zbytky si odnáší domů :D :D :D

  5. ehe ;)) nenosí. sem sviňa a když je zle – nechavám.

    nejsem zastáncem hesla, že talíř se musí dojíst za každou cenu :)

  6. dnes jsem se s neteří díval na 10úkolů pro Asterixe…a byl tam kuchař, který Obelixovi seríroval jeden chod za druhým(namátkou-kaviárová hora, slon na olivách,omeleta z osmi tuctů vajec,…, a topinka na zakousnutí)…jo a Obelix to všechno snědl. Takže Cuketko, máš co dohánět ;o)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.