Avokádo místo másla RSS

Štítky: , , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Úchylný nápad: http://zdravi.idnes.cz/…medicina.asp?…

    Myslíte, že by se dala z avokáda dělat i drobenka/po­sypka/žmoleka, či jak tomu u vás doma říkáte?

  2. zajímavý článek, jen co je pravda. Paní Melanie Polk má jistě pravdu, co se týče tuků a bílkovin, bude to asi stejné, jako majonéza nebo máslo, ale paní se pohybuje v tabulkách. Podle tabulek energetických hodnot to tak nejspíš bude, ale co chuť? Já bych teda máslo na chlebu NIKDY nenahradil avokádem(už jen pro to, že ho nějak nemusím-nebičovat prosím-nějak jsem se s ním nesblížil).Takže asi takový je můj názor :o)

  3. LOL ;)))

    přiznám se ke své oblíbené kombinaci – křupavý toast z bílého chleba s máslem a s plátky avokáda. jen trošku soli a královská snídaně je na světě :) vím že je to tuk s tukem, ale oba jsou taááákle dobří! :)

  4. Tak to já avokádo můžu v jakémkoli množství, a na toustíku určitě mnoohem radši než máslo. Ale co je super, je avokádový milkshake, a hrozně jednoduchý – avokádo, mléko, med, cukrový sirup a rozmixovat. Mňam.

  5. sakra, mňam s tím milkšejkem !!! :) jde to avokádo v tom sladkémpak ještě poznat???? musím to prubnout, to byl takový ideální koktejl = dopolední svačinka :)

  6. je to poznat moc dobře, vtip je v tom to příliš nepřesladit, jenom malinko dotáhnout :-) V tomhle vedru dokonalý, žádný tlamolep.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.