Káva u modrého moře RSS

Štítky: , , , , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nová řecká kavárna na žižkově:

    http://www.modremore.cz/

  2. hezky, zvlast dezerty.ale az na tu barvu sten..ruzova??

  3. Barvu stěn jsem přehlídla, ale ty dortíky jsou nějak moc šlehačkové…

  4. můžu se zeptat, jak vypadá takový „moc šlehačkový dortík“ :))

  5. Vypadá to úúúžasně, ochutnala bych to úplně fffšechno! :-)))

  6. trochu se pousmívám nad tím „nová“ – Modré moře je tam už nějaký pátek, troufla bych si tvrdit, že i rok.
    doteď vzpomínám, jak jsem tam byla prvně. měla jsem na něco chuť, ale byla jsem přeslazená, a ze slaných věcí na pultu mě zrovna nic nezaujalo. a za chvilku vylezl z kuchyně kuchař, že mu číšník řekl, že mám slané chutě, a jestli jím lososa, že mi připraví lososové krekry se smetanovým přelivem, a jak řekl, tak udělal, a byly vynikající, stejně jako řecké víno! ach. znova se mi sbíhají sliny, když si vzpomenu!

  7. thoris:

    jen se pousmívněte :) objevil jsem dnes :)) žižkovu se totiž pokud možno vyhýbám :) jsme rád že něco objevím, alespoň oklikou!

    jakékoliv řecké tipy, které mi unikájí valte sééééém!!!!! :) jinak o nich onbratem prohlásím , že jsou nové :D

  8. To vypada moooc dobre. Vsechno sladke i slane bych hned zkusila. Jak jsou na tom cenove? Co treba stoji kousek baklavy? :)

    Recke tipy? Hmm..u Namesti Miru (myslim ze je to ulice slezska) je takove malinke recke bistro…bud si clovek muze jidlo odnest sebou a nebo si ho dat u stolecku…bohuzel tam jsou jenom ctyri mista :) Je to tam malinke..a kolem obeda je tam vzdycky fronta az na ulici. Neni dobre tam chodit moc pozde..navecer uz mivaji vyprodano.

    Ja jsem tam zatim zkusila lasagne, musaku, plnene papriky s vybornou omackou, tzatziky a baklavu..a se vsim jsem byla moc spokojena…pukud vim tak maji gyros a ruzne salaty a urcite i dalsi veci, ktere si uz nepamatuju. :) Bohuzel mam ted Namesti Miru trosku z ruky, ale jinak bych tam klidne obedvala snad kazdy den…i proto ze to neni nijak drahe a je tam moc prijemna obsluha. :) Rozhodne lepsi rychle obcerstveni nez naky McDonald.

    Jenom jsi ted nejsem jista jestli to nahodou nejsou Turknove a ne Rekove :)) Chvili jsme se o tom s pritelem dohadovali, ale myslim ze jsme nakonec nejak prisli na to ze to jsou Rekove…ale ruku do ohne bych za to asi nedala…kazdopadne at jsou to Rekove nebo Turkove tak to stoji za zkousku. :)

  9. 8: Tam se musím podívat. Jestli jsou to Turci, tak ti taky uměj. Z poslední dovolené jsem se vracela nerozhodná, kde mi víc chutnalo, jestli v Řecku nebo v Turecku ;-)

  10. Občas mne chytne chuť na nějakou sladkost, ale když si vzpomenu na „dorty“ v Kavárně modrého moře, tak to jinde raději moc neriskuji. Mají výborný dort z čokoládové pěny. Několik posledních dnů změnili koncept nabídky a jsou více zaměřeni na slané řecké speciality. Chutnal mi moc lilkový salát, pasticio, placičky z cizrny a šátečky plněné špenátem. Cenově odpovídající. Na jejich webu ještě novinky nejsou uvedeny. Mají tam také dětský koutek (docela velký) a nekouří se tam, což může některé přilákat a jiné odpudit :)

  11. netušíte někdo odkud to jídlo je? (tipuji, že bude navázáno na na některou z místních řeckých restaurací…)

  12. Na Žižkově je Olympos, tak že by odtud? Šlehačkový dortík vypadá šlehačkově = obalený po stranách šlehačkou :-)

  13. Kavárna modré moře – majitelem je Řek a vetsinou jej v kavarne člověk potká a jidla se pripravuji primo v kuchyni v kavarne.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.