Kuchyňský robot RSS

Štítky: , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chtěl bych se zeptat jestli zde někdo nevlastní dobrého kuchyňského robota.Zajímají mě zkušenosti s jeho provozem, měl by to být dárek příbuzné a tak chci vědět jestli to nebudou vyhozené peníze.Jak tak zkoumám na netu, skoro každý si stěžuje na jejich velkou poruchovost.

  2. Mám akorát tyčovej mixét a pár nádob k tomu … a vystačím si s tím.

  3. 2.Jojo ten mám taky a taky mi stačí.Příbuzná chce ovšem robota hlavně ke krouhání velkého množství zeleniny.Prostě nacpat to do robotovy mísy, zapnout čudlík a za pár vteřin vysypat výsledek…a znova.

  4. Tenhle bezproblémově pracuje už řádku let http://www.braun-shop.cz/…0-vital.html. Hojně používám hlavně tu jeho levou část (nůž, co rozseká např. ořechy, maso, zeleninu na kaši), vaše příbuzná by si zřejmě pochvalovala jeho pravou krouhací část (kromě krouhání zeleniny jde do ní taky lopatka na mísení těsta na knedlíky)

  5. no mirku nevim v jake cenove hladine to chces, ale pokud by jsi nekde sehnal levne thermomix (firma vorwerk), tak mas doma luxusni stroj, taky nevim co znamena vysypat vysledek, ale tenhle strojek je fakt vykonny a vydrzi hodne, je fakt, ze je drazsi a spis se hodi do restauraci, levnejsi varianta, kterou taky hodne pouzivam je mandolina s vymennymi nozi.

  6. Martina+Sifon: Díky oběma za tipy.
    Sifon: Vysypat výsledek..erm… znamená vysypat pokrájenou zeleninu ;).

  7. No, já mám tohle … http://www.obchodni-dum.cz/…-bily/39134/

    Z nádob se zelenina vysejpá dobře, a jako bonus se do to dá rozebrat, nezabere to tolik místa jako robot a když něco potřebuju rozmixovat v hrnci, tak tam prostě vrazím ten tyčovej mixér. Ale každý svého …

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.