Jak chutná Evropa? RSS

Štítky: , , , ,

15 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ochutnávka toho nejlepšího z kultury a tradic 43 evropských regionů se bude prezentovat v 50 stáních. „Belgická piva, holandské sýry, francouzská vína, ale také vyhlášené pochoutky všech částí Prahy a regionů naší země, to vše bude jistě nevídaným zážitkem,“ uvedl Petr Benáčan, obchodní ředitel společnosti Taiko, která akci organizuje. Otevírací doba je denně od 10 do 22 hodin, kulturní program poběží od 16 do 21 hodin.
     

    http://www.praha.eu/…hudbu_i.html

  2. lahůdky z prahy 6 included :)))

    http://www.praha6.cz/…ktualita.php?…

  3. Bezvadné :) Jaké jsou horké tipy na ochutnání?

  4. horký tip č.1 je především dojít na místo akce osobně! :)

  5. Proběhla jsem to tryskem, zakoupila 1 lahev francouzského vína, 2 flašky belgického piva a metla zpět do práce. Lidí celkem dost, převážně turistů, pak děcek ze škol, která byla k vidění hlavně u stánků s alkoholem. :) Co mi nepřišlo úplně tak vhodné, že v těch stánkách je česká obsluha (hodně studentů), tak nevím jestli dokáží dobře informovat např. o holandských sýrech nebo francouzských vínech. Ale nemohu posoudit, opravdu jsem to tam jenom prolétla.

  6. Koho a kdy kde potkám :-)?

  7. ja tam byla vcera a u belgickeho stanku s pivem jsem automaticky jako zenska dostala neco tmaveho, perliveho a sladkeho :) moc mi to chutnalo

  8. Dorazila jsem tedy osobně :) ! A jak jinak, favorit byl stánek Prahy 6: Vořechovský rohlík, Ovenecký sýr, Střešovický talián, Klášterní pivo, Petřinská buchta a Hanspaulcké víno/bílé – prostě celé menu. No, nejlepší byl sýr s rohlíky pojídaný v teple domova u sledování Ano šéfe :)

  9. Mě to zklamalo, skočili jsme tam dneska s přítelem kolem čtvrté. Dost stánků už končilo a k ochutnání nás to nenalákalo nikde. Dostala mě například prezentace nějakýho instantního těstíčka ve stánku Ochutnejte Moravu:) A taky to, že v půlce stánků se nabízely jen letáky.
    Nápad hezký, provedení podle mě nic moc, škoda. Ale je fakt, že jsem nijak podrobně nezkoumala tiskové materiály, vycházím čistě z toho, co se mi vybaví, když mi někdo říká „Ochutnejte Evropu“.

  10. „Ochutnávka toho nejlepšího z kultury a tradic 43 evropských regionů se bude prezentovat v 50 stáních. „Belgická piva, holandské sýry, francouzská vína, ale také vyhlášené pochoutky všech částí Prahy a regionů naší země, to vše bude jistě nevídaným zážitkem.“
    Aha, tak to fakt ne:))

  11. Nejvíc byl bavorský stánek :)
    pár fotek k nahlédnutí tuna http://tege.blog.cz/…nejme-evropu

  12. Terezka: Já jsem právě četla Váš blog a naladilo mě to k návštěvě. Jenže Chorvati už byli zavření a Bavoři asi taky, protože jsme je nenašli. A přitom na těch Vašich fotkách byli tak sympatičtí!:)

  13. Zastavila jsem se v sobotu, cca po 16hod. a místo vína jsem ochutnala jen české mlíčko od stánku Farma rodiny Němcovy, http://www.farmanemcova.cz . Moc dobrý sýr a při nákupu tvarohu jsme s kamarádkou dostaly lahev mléka zdarma. Musím souhlasit s Michalou, dost stánků zavřených. Počin to byl určitě záslužný. Škoda, že pro cizince tam naše české stánky nestojí stále. Kamarádka se tam třeba seznámila se Štrabmerskýma ušima.:-)

  14. Je to fakt škoda, protože udělat tohle ve velkém stylu a třeba na 14 dní, byla by to pecka. Pro turisty i místní. A určitě by na to šly vytáhnout peníze z EU:) Nechcete se toho někdo chopit?:)

  15. Otevřít stánek Vesničan? :-)
    Také jsme si říkaly, že by to byla fajn alternativa k trdelníku za 50,– a stánku s klobásami.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.