1. Cuketkovo diskuzní fórum je navrženo jako co nejjednodušší a nejrychlejší. Do budoucna určitě počítáme s vkládáním obrázků a s podrobnějším vyhledáváním.

    Pokud ale postrádáte další významné funkce, napište prosím zde – pokusíme se je doplnit. Zejména se jedná o tyto okruhy:

    – rozšířit profily uživatelů, přidat karmu, hodnosti?

    • počet zobrazení každého spostu?
    • komfortnější editaci příspěvku html značkami?
    • nějaké ikonky témat?
    • soukromé zprávy mezi užiateli fóra?
    • hodnocení příspěvků hězdičkama?
    • přehled online užiatelů fóra?

    Díky! ;)

    Pro pokročilejší: fórum jede na engine http://bbpress.org/ pluginy a možná rozšíření můžete navrhovat rovnouz tohoto seznamu: http://bbpress.org/plugins/

  2. co takhle: když chci někomu konkrétnímu odpovědět, klinkout na jméno dané osoby a to se automaticky „přenese“ např. tučným písmem, do okénka odpovědi? ;)
    asi nějak takto:
    [B]Cuketka[B]
    bláblá blá… ;)

  3. máte recht, taky mě to otravuje, quick reply nebo tak nějak se to jmenuje, podívám se, jestli to půjde!

    díky :)

  4. jo jo ;) „Praxe“ z pejskařské diskuzky ;)

  5. no mně tady chybí sex,jinak to jde.

  6. Lepší by byl vBulletin, jenže ten zase není ingetrovatelný do zbytku stránky.

    Ničí mě ta čeština. Kdyby bylo možné přepnout si jazyk fóra na angličtinu, hned bych to udělala. :)

  7. Jana:

    vbulletin je placený, navíc ten starý systém bulletin boardů s milionem chlívků nemám rád :) zkusili jsem to jinak, moderněji, snad se to osvědčí… uvidíme :)

  8. Nešlo by nastavit fórum tak, aby se po kliknutí na název vlákna zobrazily nejnovější příspěvky? Buď otočit řazení, nebo skákat na poslední stránku nebo alespoň za názvem vlákna v přehledu mít odkazy na jednotlivé stránky. Zatím je to pohoda, vlákna jsou krátká, ale až se to někde pořádně rozjede, bude to dost náročné.

  9. Kytka:

    taková funkce už tu je – stačí kliknout ne na název vlákna ale na poslední políčko s časem – čerstvost

    hodí vás to úplně na konec :) je to vončo?

  10. 9: Tak toto řešení jsem opravdu ještě na žádném fóru neviděl, takže ani neobjevil. Velkou většinu problému to řeší (neřeší to jen situaci, kdy si člověk pamatuje kolik stránek vlákno mělo a od poslední návštěvy nějaké přibyly.) Ale pro většinu případů to bude ono, děkuji za nápovědu.

  11. super, taky jsem na to přišel až ex post tím jak ten časový údaj zůstává tučný i potom co jsem odklikl hlavní stránku vlákna. tam kde už jste byli se to totiž navíc odtuční :)

    forum ma takovou trošku neobvyklou, ovou konstrukci. má to mouchy, ale tomuhle systému fandim :)

  12. Nešlo by zařídit aby se po kliku na link v příspěvku tento otevřel v jiném okně? Dík

  13. 12. To jsem řešil na jiném fóru, kde to bylo a s přechodem na nový systém to zmizelo – bohužel otevření v novém okně je dost nestandardní příkaz a jsou s ním proto údajně problémy. Bylo mi doporučeno klikat prostředním myšítkem, což od té doby dělám a je to v pohodě.

  14. Kytka: Hm tak jsem se po 15 letech práce na kompu naučil zas něco nového :).Dík! (sakra teď jsem si uvědomil kolik jsem tím zbytečným CTRL+T+vlozeni linku ztratil času, to by vydalo možná na celé hodiny!)

  15. Je po pomalý :)

  16. kde přesně? pomalu se vám načítá celé nebo nějaký kus? mě běhá v podstatě instantně… (konektivitu mám přes kabelovku)

  17. 16: u mě nastane nejčastěji zádrhel u serveru woopra.com – dám pokyn aby se odkaz otevřel v novém okně. Ve stavovém řádku se objeví hláška o čekání na odezvu z woopry, já už poučen prásknu do eskejpu a v tu chvíli se teprve otevře to nové okno a do něj naběhne odkaz.
    druhá možnost – kliknu na vlákno fóra, nebo komentář pod článkem. Nejprve se čeká na woopra.com, buď se obrním trpělivostí, nebo opět následuje prásknutí do eskejpu, prohlížeč se na woopru vykašle a konečně natáhne z cuketka.cz to, co jsem chtěl otevřít. Tady to ale nefunguje vždy, někdy se tím ukončí celé natahování…

  18. AHA! viník odhalen!

    děkuju :)

    dělá to ještě nekomu?

  19. #9 Já si to představuju trochu jinak. Praxe z BB fóra, postrádám funkci Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy. Takhle se bohužel neorientuji co jsem už četl a co ne.

  20. Ha, ony se pak odkazy označí jako navštívené, ale stejně to úplně nechápu.

  21. banter:

    fičurka na unread posts tady není, ale lze to vidět právě v tom záklůadním přehledu, který má posty za psoeldní 2–3 dny, ty nepřečtené(=ne­navštívené) jsou na konci tučně

  22. a bude? přeci jen nekontroluji tohle fórum co dva dny :-) a nečtu každé vlákno, takže mi může leckterý zajímavý příspěvek uniknout

  23. Budu strucny – chybi mi vyhledávání. Jeste, ze mame ten Google, ze? :o)

  24. chybí mi náhled před odesláním, obzvlášť použiji-li formátování

  25. Keddie:

    search určitě bude… trošku vzniká chaos s člányk vs. forum, ale řešení už mám. postů je již opravdu mnoho, sám také občas tápu přes štítky-…

    banter:

    díky za tip na preview, tohle mě nenapadlo, podívám se, jestli by to šlo :)

    ad ty unread thread fičurka nebude, jslti se podíváte na ten list nejnovějších postů na hlavní stránce, tak zrovna teď je tam časový rozpal 1 týden.. alespoň 4× za měsíc se tu snad dostane každý :)

  26. Jak je možné, že u některých diskutujících se vedle jména objevuje odkaz na web, ale link je pouze http:///, takže na prd?:)

    Všimla jsem si toho v diskuzích u článků, tady na fóru si nejsem jistá, jestli to taky blbne.

  27. je to chybka systému, prázdný web se týká registrovaných a přihlášených uživatelů, kteří si tam nic nevyplnili :) omluva za problémy

  28. Problémy nevznikly, ale jak jsem zvědavá, tak natěšeně najedu na web a nic z toho:)) Díky za odpověď.

  29. Existuje něco jako upozornění na odpověď v tématu?

  30. Pavli:

    ano, je možné si dát téma do oblíbených. všechna oblíbená témata pak mají RSS kanál, který si můžete dát do čtečky a tak číhat na nejnovější odpovědi ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.