Explicitní maso! RSS

Štítky: , , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. jeden z nejbrutálnějších jídelníčků co se týče fotografiíí a útoků na slinící soustavu, co jsem za dlouhou dobu viděl. nenechte se odrazi kolcama plného hnoja a prolistujte celé :)

    http://www.ujohana.cz/…-8-dubna.pdf

    masakr!!!! :D

  2. jj, to je ve Zlíně. „7 kulí jako v Sarajevu“ jsem tam měla, mňam.

  3. bylas? a fajn?

    přijkde mi že tam milují to co dělají :))

  4. 256 2ks 50g CHUTNÁČEK 48,–
    Malý šnicl za škraň

  5. Před prohlížením menu doporučuji zamknout si ledničku. Klíč buď svěřit odpovědné osobě, případně ho dát do obálky a poslat si ho poštou.
    Připravit papírové ubrousky na utírání slin z klávesnice.
    Masakr je přiléhavé!

  6. To je tedy brutální! Slint, slint.
    A čepují Granátek a mají i točenou Kofolu.
    :-)

  7. 3: Olizovala jsem se ještě ve vlaku. Prostě Valašsko. Taky Valašský šenk Ogar v Pozlovicích kousek od přehrady Luhačovice stojí za to. http://www.ogar.cz/2007/index.php?…

  8. Prolistováno, poslintáno.
    Naštěstí jsem po obědě, ale jdu si z toho loupnout digestiv.
    Krásné stránky, supr virtuální prohlídka, velmi příjemná restaurace, víc než chutný jídelák.( Ale pan Pohlreich by se z jeho objemu asi picnul.)
    Nevím co bych si tam objednala dřív. Moc se mí libila denní nabídka, jehněčí kolínko, hmmmm ;-)
    Až pojedu do těch končin, nenecham si to ujít.
    V Ogarovi jsem nebyla, ale mam jejich jídelák. Kamarádka moc chválila. Na její doporučení tam nedávno jedla i Lenka, která také pěla samou chválu ;-)

  9. 1. U Johana je výborná restaurace „valašského stylu“, ty porce jsou skutečně tak vražedné jako na jídelním lístku. Jediné, co mi vadí, je ta podivná poloha u benzinky na předměstí Zlína, bez auta se tam nedostanete.
    Výborné polévky, samy o sobě vydají za oběd !

    2. Nicméně nejlepší podnik ve Zlíně je určitě Zámecká restaurace v centru Zlína (http://www.zameckarestaurace.cz/) – špičková gastronomie za regionální ceny, takový poměr ceny ke kvalitě bych v Praze nebo v Brně marně hledal.
    Loni jsem v ní potkal i Tomáše Baťu ml., to už mi nikdo neuvěří…

    3. Hotel Ogar už není to, co býval, i když v Luhačovicích asi pořád nic lepšího neseženete. Od nedávné rekonstrukce rozšířili kuchyň a začali vařit ve velkém i pro menší lázeňské domy ve městě, pozoruji ústup od orientace na originalitu ke kvantitě.
    Majitel pan Nesázal má výborné kontakty mezi muzikanty, takže zároveň je Ogar i špičkový hudební klub, kde mu vystupují Čechomor, Pavlica, Nohavica, Mišík … k tomu můžete jíst a popíjet, výborná atmosféra.
    Nejvíc mi vadí, že přechlazují pivo, to v parném létě o zdraví.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.