jeden z nejbrutálnějších jídelníčků co se týče fotografiíí a útoků na slinící soustavu, co jsem za dlouhou dobu viděl. nenechte se odrazi kolcama plného hnoja a prolistujte celé :)
http://www.ujohana.cz/…-8-dubna.pdf
masakr!!!! :D
jeden z nejbrutálnějších jídelníčků co se týče fotografiíí a útoků na slinící soustavu, co jsem za dlouhou dobu viděl. nenechte se odrazi kolcama plného hnoja a prolistujte celé :)
http://www.ujohana.cz/…-8-dubna.pdf
masakr!!!! :D
jj, to je ve Zlíně. „7 kulí jako v Sarajevu“ jsem tam měla, mňam.
bylas? a fajn?
přijkde mi že tam milují to co dělají :))
256 2ks 50g CHUTNÁČEK 48,–
Malý šnicl za škraň
Před prohlížením menu doporučuji zamknout si ledničku. Klíč buď
svěřit odpovědné osobě, případně ho dát do obálky a poslat si ho
poštou.
Připravit papírové ubrousky na utírání slin z klávesnice.
Masakr je přiléhavé!
To je tedy brutální! Slint, slint.
A čepují Granátek a mají i točenou Kofolu.
:-)
3: Olizovala jsem se ještě ve vlaku. Prostě Valašsko. Taky Valašský šenk Ogar v Pozlovicích kousek od přehrady Luhačovice stojí za to. http://www.ogar.cz/2007/index.php?…
Prolistováno, poslintáno.
Naštěstí jsem po obědě, ale jdu si z toho loupnout digestiv.
Krásné stránky, supr virtuální prohlídka, velmi příjemná restaurace,
víc než chutný jídelák.( Ale pan Pohlreich by se z jeho objemu asi
picnul.)
Nevím co bych si tam objednala dřív. Moc se mí libila denní nabídka,
jehněčí kolínko, hmmmm ;-)
Až pojedu do těch končin, nenecham si to ujít.
V Ogarovi jsem nebyla, ale mam jejich jídelák. Kamarádka moc chválila. Na
její doporučení tam nedávno jedla i Lenka, která také pěla samou chválu
;-)
1. U Johana je výborná restaurace „valašského stylu“, ty porce jsou
skutečně tak vražedné jako na jídelním lístku. Jediné, co mi vadí, je
ta podivná poloha u benzinky na předměstí Zlína, bez auta se tam
nedostanete.
Výborné polévky, samy o sobě vydají za oběd !
2. Nicméně nejlepší podnik ve Zlíně je určitě Zámecká restaurace
v centru Zlína (http://www.zameckarestaurace.cz/) – špičková
gastronomie za regionální ceny, takový poměr ceny ke kvalitě bych v Praze
nebo v Brně marně hledal.
Loni jsem v ní potkal i Tomáše Baťu ml., to už mi nikdo neuvěří…
3. Hotel Ogar už není to, co býval, i když v Luhačovicích asi
pořád nic lepšího neseženete. Od nedávné rekonstrukce rozšířili
kuchyň a začali vařit ve velkém i pro menší lázeňské domy ve městě,
pozoruji ústup od orientace na originalitu ke kvantitě.
Majitel pan Nesázal má výborné kontakty mezi muzikanty, takže zároveň je
Ogar i špičkový hudební klub, kde mu vystupují Čechomor, Pavlica,
Nohavica, Mišík … k tomu můžete jíst a popíjet, výborná
atmosféra.
Nejvíc mi vadí, že přechlazují pivo, to v parném létě o zdraví.
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.