Hard Rock Café Praha RSS

Štítky: , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://www.hardrock.com/…s3/cafe.aspx?…

    byli jste už někdo? moc se mi zatím nechce, tak mě vylákejte :)))

  2. Nebyli :) Ale chystám se tam, nevíte někdo v jaké cenové úrovni je hlavní jídlo?

  3. Jéé, jako na zavolanou :-) Právě jsem se chtěla zeptat na to samé. Jejich stránky jsou jen v angličtině a v menu nejsou ceny :-( V pondělí mi přistál ve schránce letáček na dvě hlavní jídla za cenu jednoho, tak to asi vyzkouším.

  4. http://bydleni.idnes.cz/…itektura.asp?…

  5. Já tam byl…mám HRC rád z ciziny, hlavně jejich Hurricane Cocktail:-)). Restaurace v Praze je naprasto úžasná, skvělá atmosféra a prvotřídní obsluha, která v našich končinách působí jako zjevení z cizí planety. Jídlo je také skvělé, jen ceny pochopitelně o něco vyšší. V podstatě, to co zaplatíte v Berlíně v Eurech dáte tady v korunách. Ale dá se…a porce jsou opravdu takové klasické mega americké, takže se to vyplatí. Jen asi mají velký problém s návštěvností, proto dělají nejrůznější promo akce: happy hours na drinky a dvě jídla za cenu jednoho…což je velká škoda.

  6. To bude nejspíš přirozenou obavou z centra Prahy jako super předražené lokality. Vážně vůbec nevím v jakých cenových relacích se tam hlavní jídlo pohybuje, nemohl byste prosím jen trochu nastínit? – a když je atmosféra unikátní i na luxus se dá ušetřit :)

  7. http://www.tyden.cz/…_120977.html
    Mrkněte do recenze, hrubou představu to dá…

  8. Anglicky pak detailně na expats..

    http://www.expats.cz/…d-rock-cafe/

  9. V Neoluxoru mají nějakou akci s Hard rock café, ke knížce dostanete poukázku na akci „ke každému hlavnímu jídlu druhé hlavní jídlo zdarma“. Neplatí na steaky a fajitas. Takže jsem vyrazil. S obsluhou žádné problémy, vstřícná a rychlá. Legendary 10 oz. burger opravdu obří, opravdu dobrý. Skvělé domácí hranolky. Stojí ale 320 Kč. V Jámě stojí téměř stejně velký jen 175 a přišlo mi, že maso burgru bylo v Jámě lepší. Štavnatější, křehčí. Nicméně v rámci téhle akci si nestěžuju. Od 5–8 je tam totiž navíc happy hour na drinky, ke každému pivu nebo koktejlu druhý zdarma. Účet pro dvě osoby na dva obří burgry s hranolky, dvě piva a dvě caipirinhy byl přesně 500, což se docela dá. Dávat 2× tolik v normálních cenách bych už zkousával hůř.

  10. 9. To zní moc dobře, díky za minireport a doufám, že již brzy vyzkouším :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.