Ochutnávka japonské ledové kávy v Bio zahradě RSS

Štítky: , ,

19 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Via LaBohemeCafe, http://blog.labohemecafe.cz/…ava-stylove/#… , vlastne komentar J. Tucka pod clankem, snad to plati:). jako velky kafar tam pujdu, aspon pro zajimavost, takovy pristroj vidim poprve v zivote…

  2. ta akce je ciste soukromou ochutnavkou asi 15 kav, ktere jsem dovezl od vitezu mistrovstvi sveta baristu v Atlante … jako mala zajimavost urcite bude japonsky kavo(ne)var na ledovou kavu … vsichni jste samozrejme srdecne zvani, kavy je dost … bude se ochutnavat i ta uplne „nejlepsi“, mikrolot z kolumbijske oblasti Huila Obispo s kterou Gwilym Davies WBC vyhral:)

  3. Už jsem se přihlásila a těším se! :-)))

  4. 3: Závidím! Šíleně závidím, ale přijet nemůžu.
    Ten japonskej kavovar je ale nádhera! Snad to někdy uvidím v reálu.

  5. 3: Pivli, taky přijet nemůžu. :-((( Všechno to tam za mě dobře ochutnej a všechny za mě pozdravuj. Snad hoši dorazí s přístrojem časem i do Brna.

  6. ..tak tady s kolegou nesouhlasim … Gwilym Davies WBC vyhral je nej barista , ale nej kava z tech vzorecku je ouplne jina … tedy podle osobnich preferenci .. ale nebudu prozrazovat ..... :D .. a to prekapko me vyrazilo dech ne tim jak vypada a funguje …ale jak chutna …

  7. na akci beru projektor, takže vystoupení z WBC i fotky které jarda přivezl budou k pokoukání přímo na místě! :)

    určitě všcihni naklusejte (bez výmluv), pro ty kávy bych neváhal vybulat v práci, přenechat děti sousedovi, odložit porod :))

  8. 5. + 6. Provedu! :-)))

  9. [2]asi bych se Vam mela ze srdce omluvit, co?:) chteli jste mirne tiche soukrome posezeni a ted tam prijde tlupa kavomilcu:)))..

  10. né to bude právě fajn, čím víc kávomilců na jednom místě tím lépe!!!

  11. Kde se můžu přihlásit? Ten přístroj je fascinující.

  12. Já chci také!!!

  13. 11+12: stačí přijít! dnes bio-zahrada.cz od 18h :)

  14. 13: Tak to je prima! Moc, moc, moc ráda se přijdu na tu „kafační kolonu“ podívat a hlavně ten skvost ochutnat..

  15. hezky, velmi, ale nakonec jsme vypadli driv, protoze tam bylo opravdu dost lidi:)(a fotaku:)); a sami foodblogeri; kdyz to jsme byli pouhe -milci (=kavofetaci) (navic jsem uz byla ve stavu, kdy jsem do sebe nemohla dat ani jednu kavu)..a ty pristroje byly zajimave, mozna se mi libil dokonce vic ten pressovac (snad to pisu spravne) s tim hezky staromodnim designem (ohledne toho japonskeho jsme si trosku delali srandu, ze to snad neni ani distilace, ale chromatografi­e:))..a poznala jsem tam nektere celebrity:), ze ta blondynka byla Petra Vesela?:) – ke ktere se chci rozjet pro opravdove cappuccino, ktere snad v Praze ani nenajdu…ale jinak, jedu za chvilku do Florencie a Rima, tam by to cappuccino mohli taky mit:)

  16. Bylo to prima, hojná účast a výborná káva. U mně zvítězily borůvky a to ve verzi z vaku potu. Prchla jsem o půl deváté.
    Díky odborníkům z La Boheme Cafe a díky Bio Zahradě! ;-)))

  17. Díky. Moc se nám líbilo.

  18. JJ, bylo to výborné, zase jsem si posunul představy, co všechno v kávě může být. Ještě před pár lety jsem kávu prakticky nepil, potom jsem se dostal k pořádné kávě a najednou mě začala bavit. A ty včerejší chuťové espresso exploze, to bylo něco – při prvním šálku těch kyselin se mi teda pusa dost kroutila, ale když přicházely další, zvyknul jsem si a začalo se mi to líbit. Takže díky oběma J a J, kteří nám kafe vařili a všem další, kdo to pomohli zorganizovat.

  19. 18. Kytka: tak ty extra kyselé kávy fakt nebyly nic pro mne, ale jinak super. :-)))
    Cuketko: už stavíš kolonu na ledovou kávu? ;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.