U cedru RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den, slyšel jsem o pražské restauraci U cedru, vaří libanonskou kuchyni. Můžete tuto restauraci doporučit? Byli jste tam spokojeni? Děkuji předem za Vaše ohlasy!

  2. dlouho jsem tam nebyl, ale co si pamatuju, tak měli velmi příjemnou ikdyž lehce neprofi obsluhu, úžasný jehněčí na tymiánu, skvělý hommos, lilkový salát (už tak týden si nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje), petrželový salát ale třeba prosušenou nečerstvou baklawu. sice vás to možná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěvu.

  3. Také jsem tam byl naposledy velmi dávno – v roce 2000 – to fungovalo v Praze mnoho jiných libanonských podniků, které už tuším povětšinou skončily – Sultan v Podolí, Diwan v paláci Savarin, Pasha na Malé Straně, možná i Fakhreldine ve Štěpánské. Tenkrát byl Cedr v této konkurneci spíš průměrný, ale dnes bych se to zkusit nebál, libanonských podniků je v Praze málo (Byblos, Galilea, Dahab…) a tradiční libanonské mezze určitě U cedru umí – a ten krásny pohled na stůl plný misek a mističek – hommos, babaghanus, falafel, fatayer, sambousek … :o)

  4. baba ghanus, to je ono:) ten tam maj výbornej. nebo aspoň před rokem měli.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.