Pan Cuketka na Radiu Wave RSS

Štítky: , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Pořad Klystýr (12. května, 21:00)
    Potom co jsme v Klystýru exkluzivně přivítali přírodního léčitele Pavla Šímu, přezdívaného pan Heřmánek, nás v úterý čeká další výjimečný host. Poprvé v éteru se posluchačům Radia Wave představí jeden z nejznámějších českých foodblogerů, známý jako pan Cuketka. Všechno, co jste chtěli vědět o jídle, a nevěděli, kde se zeptat, teď můžete od devíti večer konečně napravit.
    http://www.wave.cz/live
    nebo
    digitální multiplex

  2. Přišlo mi, že moderátorky nebyly zrovna čtenářky tohoto webu…

    Ale Cuketka to všechno zvládnul :)

  3. Pan Cuketka měl zácpu, tak dostával Klystýr lol doufám, že z těch moderátorek nedostal průjem. Jak koukám na fotku http://www.rozhlas.cz/…prava/246148 tak bych je tipoval na to, že připálí i vodu.

    Nestihl jsem poslouchat online, počkám, až to někdy v týdnu dají ke stažení. Kdo jste poslouchali, jaké to bylo? Bylo to o něčem nebo jako kdysi Áčko na Nově „lehce po povrchu“?

  4. Záznam rozhovoru bez hudby:

    http://tinyurl.com/qzsuuc

  5. dlouhan:

    to byla rychlovka :) děkuju! moc mě to bavilo :)

    Zajda:

    zuzka a ivanka byly uplně super :) ze mě se vyvalilo takové kvantum témat a blbin, že se to prostě nedalo stihnout… pořad má cca půl h. čistého času :)

    Zdenek:

    zkuste si to nejdřív pustit, než jim budete takhle nefandit :) já jsem z toho byl značně vykulený a nebýt profi-wave osazenstva za mikrofonem, blekotal bych ještě víc… :)

    ostatním přeji příjemný škodolibý poslech :)

  6. Hezké, milé, pozitivní. Chtěla jsem jít na Ceragerm, zaposlouchala se do rozhovoru a te´d se mi nechce nikam.:-)))

  7. Pěkné a uznávám, že se během půl hodiny nedalo stihnout víc. Škoda :( Kromě medicíny jsem se nic nového, co bych neznal z blogu, nedozvěděl. Ale bylo to takové příjemně uvolněné odpoledne. Večer si to pustím ještě jednou a k tomu si udělám kakao bez škraloupu.

    A blekotání bylo v pohodě – když porovnám s některými politiky či jinou verbeží, živící se „hubou“, tak to bylo fakt dóst dobrý.

    Ještě linky:
    stream: http://www2.rozhlas.cz/…00920208.mp3
    download: http://www.rozhlas.cz/…00920208.mp3

  8. Upřesnění detailů:

    • rozhovor probíhá během hodinového pořadu a je vyplňován hudbou, kterou bohužel nejde poskytovat do Podcastu (autorská práva), tudíž je rozhovor vystřihán
    • pravidelný čtenář se dozvěděl možná ještě méně než by znal z blogu, ale šlo především o představení pana C. dalším lidem, kteří ho nemusejí znát a neznají ani pojmy jako foodblog, hodnocení restaurací, bedýnky či dokonce sezonní zelenina
    • pan C. tak poprvé zapůsobil i na nečtoucí publikum a to se možná sem na blog podívá a objeví tak další možnosti…
  9. Mě se pořad líbil :-). Jestli holky umí vařit podle fotky nepoznám, ale vypadají dobře :-).

    Mimochodem, pane Cuketko, proč se nechcete věnovat medicíně?

  10. vipanos:
    Trocha googlení a voilá: „Můj příběh je takovej zamotanej: vystudoval jsem medicínu v Praze a po škole jsem se rozhodl, že to nebudu dělat, protože mě to nebavilo a když bych v medicíně nebyl šťastnej já, tak by nebyli šťastní ani pacienti. Už v polovině školy jsem věděl, že to nebude nic pro mě, ale dostudoval jsem, aby měly babičky radost – aby měly doma lékaře (smích).“
    :-)

  11. Doktoři jsou trošku řezníci. A to se při vaření hodí. :-D

  12. vipanos:

    se ocituji: „aby měly babičky radost“ (smích) ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.