Vinohradský pavilon se přemění na tržnici RSS

Štítky: , , , , , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. kandidát na zprávu roku:

    http://byznys.lidovky.cz/…rmy-trhy.asp?…

  2. Pokud by se to podařilo dotáhnout a dostat takhle na jedno místo dost opravdu kvalitních obchodů s jídlem, bylo by to super. A jinak, než formou nákupního centra to holt v současné době nepůjde.

  3. Zní to trochu jako z pohádky, ale byla bych moc ráda, kdyby se to povedlo!

  4. To zní tak hezky až skoro nepravděpodobně :o)

  5. Už aby to bylo!!! Je to skoro k neuvěření.
    Hm, pamatuji, jak jsme chodívaly s babičkou nakupovat do vinohradské tržnice.
    Z Vršovic jsme to měly kousek.
    4. Hihi, staronový nick?
    Připomnělo mi to diskuze o Pánovi prstenů…;-)))

  6. Wowky! Už se tu třesu až to tam prolezu! jen aby to nedopadlo tak, jak je pro náš národ typické…

  7. Mně v článku chybí informace o té slovenské firmě, podle rejstříku fungují od roku 2007, takže poměrně nově, zajímalo by mě, zda mají s podobnými projekty zkušenost. Ale držím palce moc, jestli už jsou předjednané smlouvy, tak je to každopádně nadějné.

  8. Je to všechno hezké, ale obávám se, že to dopadne hezky „po česku“. Pavilon bude plný obchodů s dováženými nebo předraženými potravinami a po lokálních pěstitelích a výrobcích kvalitních potravin nebude ani vidu ani slechu, protože ti už často dnes nedokáží uspokojit poptávku (viz bedýnky v Praze), případně si nebudou moci dovolit platit vysoký nájem (i když pravda nižší než v Palladiu). Ale třeba se mýlím…

  9. Pivli: ne, omyl, použil jsem špatný účet :o)

  10. Teda, teda! Upřímně, před časem jsem do Vinohradského pavilonu omylem vlezla a nestačila jsem se divit, jak to tam vypadá. Bylo to dost smutné, zašlý lesk, zevšednělá sláva… Tenhle prostor by si zasloužil náležité zaplnění, zpátky svou funkci. Uvidíme, uvidíme, jsem na pana Jánošíka zvědavá :-)

  11. No, hrůza! Já se snad stanu aktivním bojovníkem proti pragocentrismu! Jakpak k tomu přijdeme my chuderové třeba v takovém Liberci? :-(((

    Tak ať to vyjde, držím palce.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.