Indická restaurace - Indian Jewel RSS

Štítky: , , , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nový přírůstek na mapu indických míst v praze:

    http://www.indianjewel.cz/

    web nejede, tak alespoň překlápím info z TZ:

    ve venkovním posezení u solidních stolů na vyšperkovaných řezávaných
    židlích a současně se kochat prostředím dvora Ungelt, původním historickém centru obchodu (10. – 18. století),
    nyní však ideálním místem pro relaxaci s přáteli nebo rodinou.
    Restaurace přitahuje zvědavé davy návštěvníků od otevření v dubnu 2009, nejen díky atmosféře umocněné
    hezkým letním počasím, ale i díky svému šéfkuchaři. Devinder Sharma Pandit má za sebou přes dvacet let
    kulinářských zkušeností mezi pěti-hvězdičkovými hotely a restauracemi v Indii, Thajsku, Evropě i Austrálii.
    Devinder vás také potěší přípravou jídla na tandoor peci přímo u vchodu do restaurace, kde připravuje chlebové
    plátky a tikkas nejen na objednávku – ale i pro zvědavé oči návštěvníků. Menu nabízí oblíbená masa marinované
    v jemně kořeněné jogurtové směsi, ke kterým je nejlepší chleba a černá čočka stejně jako exotické kari.
    Mezi další oblíbená menu patří pakoras v cizrnovém obalu, chutné kebaby a biryanis z voňavé rýže basmati.
    Z vegetariánských pochoutek můžeme jmenovat například saag paneer z čerstvého domácího sýru nebo aloo
    gobhi servírované v obřích porcích v dekorativních miskách. K tomu všemu se pak nejlépe hodí plátky křehkého
    chleba naan i další typy chlebů, opět servírovaných ve slušivých miskách a košících. Čerstvě uvařený indický čaj
    lassis, kulfi – zmrzlina s příchutí manga nebo rýžový pudink s nádechem šafránu jsou pak skvělou sladkou
    tečkou.
    Nelze také zapomenout na speciální indická piva a vína. Láhev světlého piva Cobra se skvěle hodí ke všem
    ostřejším pokrmům, stejně jako občerstvující indické Chardonnay. Indian Jewel nabízí širokou řadu dováženého
    vína, ale i rozumnou cenu českého piva, zejména s ohledem na umístění do historického centra Prahy.
    Jednotné menu k večeři je v nabídce každý den od 17. hodiny. Tři chody, včetně polévky dne, hlavního jídla a
    desertu jsou nabízeny za 299 Kč. Rýže a chléb je navíc součástí hlavních jídel, narozdíl od mnoha ostatních
    restaurací v okolí. Oblíbené se za krátkou dobu od otevření staly i obědy v ceně 179 Kč. Zkuste například černou
    čočku s krémem a domácí máslo na rýži basmati, společně s polévkou a desertem. Otevřeno je tu na oběd každý
    den od 11 hodin.
    Romantická večeře nebo oběd v útulném prostředí – vše je možné v interiéru této restaurace s celkem 56-ti
    křesly. Původní stavba z roku 1482 s barokním průčelím vás zve k příjemnému posezení v perle Indie a její
    majitel, Sanjeev Wadehra do budoucna připravuje i různé akce. Zkraťte si cestu do Indie touto kulinářskou
    cestou ve starobylém centru Prahy. Těšíme se na Vaši návštěvu.

  2. nezní to zle, ale marketing, no… nebyl někdo? mám být první?:)

  3. hm :) právě jem našel krásný příklad selfpwnage :D

    restaurace si na svých stránkách označuje svou vlastní TZ jako moji recenzi… LOL, co dodat? ;)

    http://www.indianjewel.cz/reviews

  4. ale to už tu bylo taky…tak jsem se rozhodl, že to zajede prokouknout..tenhle víkend byl vážně povedený, jídlo, ženy, zpěv by se dalo říct :-))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.