Ochutnávky vín - Viniční Altán RSS

Štítky: , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. O víkendu jsem byla v Grebovce ve Vinicním Altánu jídlo mi tam moc nechutnalo ( měli celkem dobrý uzený losos a kuřecí řízečky), ale hlavně místní víno bylo super + při hezkém počasí ten pohled na vinice. Koukám teď na jejich stránky,že pořádají i ochutnávky vín: Cena ochutnávky činí pouhých 150 Kč.
    Co na to říkáte?

  2. Říkám na to, že jsem byla v Grébovce asi třikrát a jídlo vžy nic moc, víno super, obsluha proměnlivá :-) Kolegyně byla na degustaci a chválila si, já se tam stále jen chystám..

  3. ou, s Altánem a jídlem opatrně. mám kamaráda, který tam pracoval a byl na příkazy nucen oplachovat klobásy s náběhem na plíseň a dávat je zpátky do oběhu…

  4. Nějak mi osobně Altán nikdy moc nesedl. Ochutnávky, na kterých jsem byl, se konaly v nové přístavbě která ač zvenku architektonicky krásně řešená, připomíná uvnitř hybrid atomového krytu a čekárny u doktora. Při nahromadění více lidí v létě je to po chvilce ideální prostředí pro společenskou konverzaci typu: „Slečno, také se tak nezřízeně potíte? Já se potím jako prase“. Obsluha v restauraci byla naproti tomu vždy ledově chladná, na výběr k jídlu víceméně jen předražené klobásy nebo stejně předražená sýrová mísa (eidam, hermelín, uzený eidam). Nicméně ochutnávky samotné jsou samy o sobě zajímavé, vždy jsem si několik lahví odnesl…

  5. Musím souhlasit s nabídkou jídla, když jsme si naposledy dali variaci rakouských uzenin za nemálo peněz, přinesli nám deset deka uzeného, právě vybaleného z vakua z Intersparu :-(( V tak krásném prostředí a za ty peníze bych si představovala trochu jinou nabídku jídel.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.