Zpomalení načítání webu RSS

Štítky: ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. určitě jste si všimli náhlého zpomalení webu od pátečního poledne, bohužel příčina není na vašem přijímači, ale na webhostingu, který cuketka.cz využívá. na opravě se prý pracuje, tak uvidíme…

    každopádně bych chtěl oznámit, že někdy příští víkend proběhne přechod na nový hosting spojený s pravděpodobným plánovaným půldenním výpadkem. pak už by to mělo šlapat, jako po másle a dokonce o kus rychleji, než před tímto výpadkem :)

  2. Odkud kam se přechází? Tedy není-li to tajné…

  3. tajné to není, po třech letech odcházím z pipni.cz, které už bohužel současnému provozu nestačí. nový teprve hledám, ale už mám dva solidní kandidáty :)

  4. Tak od pipni.cz. Ja vim, ze toto forum ma byt ladeno pouze pozitivne, ale neda mi to. Ja od nich sem odesel take, protoze pri jakemkoli problemu naprosto ignorovali moje zadosti o pomoc a pouze mi zasilali automaticky generovane zpravy, ze se to resi. Pote co sem jim napsal, ze s nimi koncim a proc, tak mi jeste nekolikrat napsali mail, at zaplatim fakturu za prodlouzeni smlouvy. Pri jejich pristupu nechapu, jak muzou jeste fungovat.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.