Ristorante Prosecco RSS

Štítky: , , , , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Co říkáte na novou itálii s šéfkuchařem Dušanem Jakubcem?

    Ristorante Prosecco

    zrovna teď sezonní lišky a degustační menu za 390,–
    zajisté promo,ale sympatické – byli jste už někdo?

  2. byl, chutnalo, spokojen , servis , prostředí vše ok … v danné lokalite palec nahoru …

  3. Souhlas. Doporučuji vaší návštěvě, v Euru dali 9/10… vše báječné, doufám, že tam vydrží, ale návštěvnost zdá se mají docela dobrou…

  4. Objevil jsem doslova omylem cestou na jednání už někdy v březnu a byl jsem spokojený s rychlým obědem. Nedávno jsem dostal pozvánku na degustační menu a bylo také skvělé, podnik plný, dobrá atmosféra. Je to fajn lokál s ochotnou obsluhou. Doporučuji navštívit!

  5. hele hele, to mám přímo pod nosem…zatím jsem na to koukala jsen z busu/auta a říkala si: „á jééé asi desátá pizzerka na Proseku“… Tak to si zaslouží odzkoušet ;) Díky!

  6. hele hele, to mám přímo pod nosem…zatím jsem na to koukala jsen z busu/auta a říkala si: „á jééé asi desátá pizzerka na Proseku“… Tak to si zaslouží odzkoušet ;) Díky!

  7. Otestováno. Moc fajn. 6-chodové degustační menu na téma pyré za 450,– Kč. Všechny chody v podstatě bez chybičky, kromě předposledního pyré z pečených meruněk s gratinovaným sýrem a sultánkami v octu balsamico – to pyré mi chuťově přišlo jako meruňková marmeláda, která přetloukla chuť všeho ostatního. Obsluha perfektní, lehce nestíhající, ale opravdu upřímně milá, k menu byla doporučena opravdu výborná vína v rámci cenového rozmezí.. Btw. lehce si stěžovali, že od pana C. dostali v Týdnu jen 7 hvězdiček ;)

  8. skip:

    no 8 ne,ale dostali velice-velice kladnou recenzi :)

    podívejte se na podniky, kde jsem v poslední době dal 8 – la finestra, koishi, chez miro. když to porovnáte, je to myslím jasné a fér :)

  9. pan Cuketka: Však já jim něco v tom smyslu říkal.. co přesně ale nevím, ona ta debata byla spíš nevážná. Ty doporučené lahve vína totiž byly dvě a byli jsme tam ve dvou lidech. Takže detaily nejsem schopen :)

  10. skip:

    ;)))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.