Pánve z hliníku bez nepřilnavého povrchu RSS

Štítky: , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, prohledal jsem historii fóra a nenašel podobné téma. Ví někdo kam se poděly hliníkové pánve BEZ nepřilnavých povrchů? Hliník skrz naskrz.

    V českých eshopech prostě nejde nic najít. Jen kempinkové vybavení.

    Když dám vyhledat „aluminium pan“ v zahraničních eshopech najdu spoustu skvělých celohliníkových pánviček.

    Zná někdo eshop v Čechách, kde se dají Al pánve koupit? Nebo se tomu u nás neříká hliníková pánev?

    Díky! :)

  2. Zdravím!Dlouho jsem tuhle báječnou pánev(bývaly i lívanečníky) sháněla bez úspěchu.Svoji jsem už dávno zničila.Náhodou jsem jí našla u rodičů na půdě,celou zaprášenou,chu­dinku.Takže:vzhů­ru(na půdy)!

  3. Dobrý den, v dnešní době není hliník idealní materiál pro pánve ani pro zdraví – je velmi měkký. Hlíníkové byly snad jen ešusy a kastůlky na přepravu jídel. V hliníkových hrncích jsem dělal na vojně míchané vejce a byla záruka že budou zelené. Staré lívančníky jsou častěji litinové a koupíte je například v Masoprofitu v Holešovické tržnici. U pánve doporučuji koupit železné – například od firmy De Buyer. http://www.debuyer.fr/product.php?…

  4. Nebyla zelená spíš proto, že jsi je vařil moc dlouho, nebo špatně kontroloval teplotu? Jako když děláš vejce na tvrdo a převaříš je.

    Každopádně na jakákoliv vejce je stejně nejlepší něco s nepřilnavým povrchem.

    Já sháním pánev na sauté. Asi nakonec nezbyde než koupit nějakou s povrchem z nerez oceli. Nebude tak lehká a půjde hůř kontrolovat teplota, ale bude o ní alespoň méně starosti.

    Dík za rady!

  5. Ještě zkuste tady : http://www.pentolandia.cz/hlinik.html

  6. Fantazie!!! Velmi děkuji, Jerry!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.