1. Měla jsem teď na jedné sešlosti dort z cukrárny Terezčiny domácí dobroty, Stará Boleslav. Nemůžu najít adresu ani webovky, možná ji někdo znáte a pomůžete mi. Dort byl naprosto úžasný, až pojedeme okolo, tak se po ní poptám.

    Prosím, pokud někdo znáte nějakou cukrárnu v malém městě, co moc neinzeruje a nedá se pořádně najít na webu, dělá si vlasní poctivé zákusky a má příjemné prostředí, napište sem své tipy. Nejen mně by se hodily, když je člověk na výletě a dal by si nějaký dortík.

  2. Mám ráda cukrárnu na náměstí v Poděbradech – dělají vlastní zákusky a také vlastní pralinky. Je to prima zakončení výletů podél Labe:)

    Pouze první čtyři podmínky splňuje cukrárna na náměstí v Českém Brodě – ale jejich banánky z odpalovaného těsta prostě nemají chybu. Posezení v ní není takřka žádné – je neustále strašně nacpaná a fronta stojí trvale i před ní pěkný kus na chodník. Dokonale výletní je v případě cesty od Vyžlovky podél Šembery – od Tuchorazské tvrze už člověk na nic jiného nemyslí:)

  3. 1.: přesné číslo popisné nevím, ale tady je mapa:
     http://www.mapy.cz/#…

    Ulice Josefa Truhláře, je to ten shluk nových baráčků, vlevo od rotundy. naproti je na mapě zančená autobusová zastávka Školní. Mezi náměstím a autobusákem. Vystoupíte-li na atobusáku a vrátíte se kousek zpět, směr náměstí, tak je to po pravé straně. Mají předzahrádku. Dorty snad peče někdo z Dřís. Dle informací mé kolegyně, která bydlí v Brandýse. :-)))

  4. Děkuju moc, stavíme se tam, až se pojedeme koupat na Lhotu :)

  5. 4. ;-)

  6. Výborná je cukrárna na náměstí v České Lípě, nevím jak se jmenuje, ale je tam příjemné posezení a jejich zákusky stojí za to! Měla jsem tam větrník a šodó chlebíček a i v parném létě byly ze šlehačky a vynikající…

  7. Skvělá a už pěkně profláklá je cukrárna Stáňa v Malé Hraštici. Nejlepší a nejpoctivější větrníky. Kromě dortíků také pečou chléb a pečivo, velmi doporučuju tam zajet v sobotu dopoledne, to pečou rohlíky, kterým říkají slané loupáky. Ale bacha, rychle na nich vzniká závislost!!!

  8. Minulý týden jsem byl v Brně. Na Dolním náměstí jsem navštívil zahrádku cukrárny Madlén a opět, jako už v květnu, jsem byl spokojen. Navíc se výrazně zlepšil personál. Hodnotím to ale v první řadě jako výtečné kavárenské posezení s neošizeným pitím a zákuskem. Bylo plno a jistě bude i nadále, když nezpychnou. Máte stejnou zkušenosti? Neměl jsem úpal?

  9. 7. Dnes se chystám na Dobříš na festival v parku a zítra si pro ty skvělé loupáky zajedu k snídani :-)

  10. 8. Kde je v Brně Dolní náměstí?

  11. 10. Sakra! Moc se omlouvám, nejde samozřejmě o Brno, ale o OLOMOUC. Je to když jdete z Horního náměstí do „ulice“, která se rozšiřuje jako Dolní náměstí, tak hned vlevo – nelze přehlédnout.
    PS: Mapu Velké Moravy jsem si již vyvěsil nad pracvoní stůl :-)

  12. Když pojedete z Prahy do Pardubic nebo Hradce, doporučuji sjet z dálnice a zastavit se v druhé vesnici směr Pardubice. Jmenuje se Rohovládova Bělá a je tam skvělá cukrárna. Moc dobré a poctivě dělané zákusky (z cukrárny je vidět do výrobny). Chutnalo nám tu. Ještě odkaz: http://www.cukrarnarohovladovabela.w1.cz/index.html .

  13. Poctivě vyráběné zákusky U Kraba v Kutné Hoře (dlouholetá zkušenost nejen naší rodiny:-)

    CUKRÁRNA U KRABA
    Dolní 285, 28401 Kutná Hora – Šipší
    Tel.: 327 524 124

  14. Naši přátelé mají cukrárnu u nás na vesnici (cca 400 obyvatel) a jezdí se za nimi i 30km – zakládají si na poctivých surovinách a kvalitě a je fajn vidět, že na to lidi slyší. Možná je to mírně zaujaté, protože jsou to kamarádi, ale jejich pověst a to, že existují od roku 1989 mluví za vše.
    Takže až budete v Českém ráji, tak se stavte, určitě nebude litovat (a to ani když si kvůli nim mírně zajedete) – Cukrárna Český ráj, Lestkov, Radostná pod Kozákovem; http://www.cukrarnalestkov.cz

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.