1. Kdysi jsem v jedné již bohužel zrušené restauraci jedla vynikající paelu. Poradíte mi kam na ni nyní? P.S. Španělsko je daleko :-)

  2. Udělat doma. Vím, že někde okolo Malostranské byla nějaká španělská restaurace, ale já tam nikdy nebyla. Hm…nenašla jsem jí. :-(

  3. Už jí mám!!! http://www.czrb.cz/detail.asp?…

  4. El Centro je sympatické. Dobrou paellu jsem měl také v La Bodega, ovšem to je poněkud „ratejnovitý“ podnik s řadou jiných neduhů (obsluha, ceny). Osobně bych šel zkusit La Bodega Flamenca – velmi dobrá paella v několika variantách (míchaná je jasně nejlepší) a navíc pouze v pondělí a ve středu.

  5. Byli jsme asi pred 3 mesici v La Bodega Flamenca na paelle, a bylo to hrozne. Konzistence byla vselijaka, ryze tvrda v matlave tekutine, ostatni suroviny lehce bez chuti. Rozhodne mi ani vzdalene nepripominala tu, co jsem mela ve Valencii… Ovsem tapas mela La Bodega Flamenca dobre.

  6. koupit calasparru a udělat doma. prakticky nejde rozvařit a mě se i napoprvé paella povedla velmi slušně…

  7. La Bodega Flamenca vypadá velice pěkně, nejspíš vyzkouším :-) Děkuji všem za tipy!

  8. Zkušenost Georgiany je cerstvejsi nez Sirnikova ;o)

  9. Tak La Bodega je celkem známá, taky se tam chystam.

    Nedavno jsem měl vynikající paellu v belgicke Les Moules, kdo se chce plácnout přes kapsu, mají tam vynikající paellu s humrem. Sice to není španělská restaurace, ale co.

    Naopak, paella v Haciendě Mexicaně me vždy nechávala chladným. Taková nezajímavá. Ale možná s Haciendou máte lepší zkušenosti.

  10. Má někdo aktuální zážitek s paellou v Praze? Podělte se :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.