Sonora RSS

Štítky: , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Původně jsem se chystal kritizovat, ale nakonec je to opačně :o)

    Chtěl jsem si telefonicky zamluvit stůl na večeři v Sonoře, ovšem byl jsem celkem hrubě odbyt servírkou, že má zrovna obědy a mám si zavolat později – pravda, volal jsem asi ve 12:15. V rozčilení jsem zkusil napsat na kontaktní mail, že mi takové jednání nepřipadá v pořádku, že rozhodně později volat nebudu, už nikdy nepřijdu, pomluvím je na Cuketkovi a tak.

    Asi za hodinu přišla velmi slušná odpověď od majitelky s omluvou, slibem vytrestání drzé servírky a pozvánkou na ochutnávku tequily zdarma.

    Sláva takovým majitelům a zhoubu na nevychovaný personál!

  2. Musim rict, ze tenhle podnik ma celkem rad. Delaji mexicky jidla uz dlouho a chutna mi tam. Zajimavej je tam taky vyber tequil, jednak sirokej a pouze 100% agave… taky nejsou spatny jejich stejky. Cenove rekl bych stred. S obsluhou sem problem nikdy nemel, sedaval jsem vetsinou nahore.
    Jinak myslim, ze urcita omluva pro servirku je, ze ve 12.15 ma asi opravdu nejvetsi frmol a je klidne mozny, ze se ji tam zrovna neco nepovedlo. Ale mela urcite reagovat slusnejc.

  3. Steaky v téhle restauraci mají jednu malou chybu. Už dvakrát se mi stalo, že steak objednaný jako rare byl sice udělaný (celkem) správně, ale uvnitř byl téměř ledově studený… Což mi vadí, zvlášť když ho i já jako laik umím udělat správně, tedy alespoň vlahý.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.