Pekárna Vila Baltika RSS

Štítky: , , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nebyli jste už někdo v nové malé pekárně na praze7? ;)

    http://www.vilabaltika.cz/

    (via fórum Expats.cz – http://www.expats.cz/…-251066.html)

  2. Pokud vím, tak funguje už docela dlouho, kamarádka pracující na Letné tam chodí často na obědy, ty polévky jsou prý výborné

  3. Byli, bydlím kousek od ní. Mají výborné dorty, pirohy nemám vyzkoušené. Mají ale dost dívnou otevírací dobu. Někdy tam jsou jen do 12, někdy až do 16. Občas mají zavřeno celý den.
    Je divné že je tak trochu zastrčená, málo lidí o ní vůbec ví. Jo, a je tam už dlouho, 2 roky minimálně.

  4. no já to vůbec netušil :) asi těží hlavně ze zakázek pro kavárny a restaurace a koncov prodej přímo u nich není prioritou…

  5. Vila Baltika teď funguje hlavně jako taková „lepší“ jídelna s minimální nabídkou pekařských a cukrářských výrobků. Je to určitě místo, kam zajít na POLSKOU KUCHYNI. Například opravdu velkou misku dobré domácí polévky s domácím chlebem tam mají za 50 Kč. OTEŘENO : PO-PÁ 9.00–21.00, SO 12.00–21.00, NE zavřeno. Jejich web nefunguje. Adresa je stejná : Praha 7, Kostelní 16.

  6. VILA BALTIKA má změněnou otevírací dobu. PO-PÁ 11.00–21.00
    SO 12.00–21.00. Tel.: 222 938 985. Můžu opakovaně potvrdit výborné polívky a pirohy.

  7. Já na Letné chvíli pracovala asi před rokem a půl, šla jsem kolem třikrát a vždycky měli zavřeno, tak jsem to pak vzdala :o)

  8. to je pravda, otv. doba je prapodivná, ale čokoľvek som si tam kúpila, chutilo..s láskou varené:) aj pečené:) mám ich kúsok od baráku ,–)

  9. Tak jsme v sobotu chtěli jít na oběd do Baltiky. Ačkoliv podle informací na Lunchtime měli mít otevřeno, čekal nás smutný pohled na zamčenou hospodu.

    Tahle otevírací doba podle „nálady“ majitele mi připadá jako krajní drzost vůči potenciálním zákazníkům – zvlášť když se ani nenamáhají založit webovky, nebo informovat o akutální otevírací době na svých stránkách na facebooku…Stejně nevyzpytatelně se chová i majitel dejvického Café Orange, kam od jisté doby nechodíme…

    Nicméně všechno zlé pro něco dobré. Po chvilce bezradnosti jsem si totiž vzpomněl na jednu pochvalnou recenzi a tak jsme zamířili do restaurace Ham Tam ve Voroněžské ul.
    Moc příjemný podnik; jednoduché a přitom neskutečně pestré meníčko, hezké prostředí a pohodová obsluha.
    Abychom se zbavili rozčarování z Vila Baltiky, objednali jsme si ruské pirožky, které byly výborné. K pití slušná rozlévaná frankovka a moc dobré kácovské pivo, nakonec cheesecake s malinovým přelivem… Doporučuju!

  10. jsem rád, že HamTam potěšil, drží se velmi dobře (v rámci možností):

    http://www.scuk.cz/d/hamtam/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.