Paul u Anděla otevřen RSS

Štítky: , , , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Tak nám otevřeli „pekárnu“ Paul u Anděla, paní Millerová …

    1. Ceny poněkud centristické
    2. Rebarborová koláček celkem dobrý (á 50,–) ale nějak jsem čekal, že bude ještě teplý
    3. „Espresso“ á cca 40,– nebo kolik – klasický 0,2 l kýbl z automatické mašiny, na první chuť celkem obstojný, na druhou dorazí pálivé hořko-trpké tóny z přelouhovaného kafe, ze kterých se citlivý žaludek (můj) sebře v pěst – medle by mohli dělat alespoň espresso americano, když už.
    4. Obsluha mladá, usměvavá, ochotná, i když jsem po ránu vypadal asi jako vágus :)
    5. Pytlíky papírové, ke kafi jsem dostal ubrousek, aby mě nepálilo do ruky, ke koláčku taktéž
    6. Celkové pocity: Asi jako když vaše stará nepříjemná tchýně letí ze skály ve vašem novém mercedesu :o) Asi nevidím důvod, proč tam jít znova – kafe a koláč (nedejbože bagetka s oblohou) vyjdou cenově prakticky setejně, jako presso a oběd v El bariku, co je pár kroků otamtud.
  2. 1. David: dekuji za referenci v bode 3). To se dalo cekat, kdyz toho bylo rovnou 200 ml. Pomer extrakce sel do kopru. :) Mne tam teda neuvidi.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.