Luka Lu RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Jaké jsou Vaše zkušenosti s restaurací Luka Lu v Praze na Újezdě (www.lukalu.cz)? Pan Cuketka ji kdysi dal v Tydnu pět a jednu malou cuketku.

  2. Vaclav: Něco jsem sepsala tady (+ je tam odkaz na recenzi od L. Baranik), ale nevím, nakolik vám to pomůže:)
    http://www.copywriterka.cz/…fluidum.html

  3. Luka Lu od té doby prošla mimimálně jedním redesignem, nemohu ale posloužit nějakou nedávnou zkušeností…

  4. Sirnik74 má několik zkušeností, bohužel nejčerstvější je z 21.12.2008. Podle Cuketkovitého hodnocení bych dal 7–8/10. Podnik je velmi sympatický především interiérem, úžasně příjemnou obsluhou a nadprůměrnou balkánskou kuchyní – podobně jako sesterská Gitanes. Doporučit lze například předkrmovou mísu Luka Lu nebo skvělé jehněčí pečené pod sačem. Někdy se povede ryba, ale ne vždy – obecně na rybky bych šel spíš někam jinam. Trochu předražená mi přijdou srbská, chorvatská i černohorská vína, rozlévané house wine není pěkné. Nicméně celkově mám Luka Lu jako oblíbený podnik s dobrým poměrem cena / výkon. Bonusem je typicky balkánský přístup k dětem, takže jich můžete vypustit na zimní zahradu (zamluvenou) celou smečku a nikomu z obsluhy vůbec nevadí. A úplně bokem – změnili nedávno doménu z .eu na .cz :o)

  5. Byla jsem tam několikrát, naposledy někdy na začátku roku. Souhlasím, že ryby nic moc, ale výborné jehněčí a pljeskavica.
    Jednou jsme si tam dali jídlo a pak jen dlouho seděli. Když jsme dlouho neobjednávali nic dalšího k jídlu, jen si objednali postupně několik lahví vína, najednou sami od sebe přinesli jako pozornost mísu s hroznovým vínem, olivami a sýry. Bylo to velmi milé.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.