Jáva Café RSS

Štítky: , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Znáte někdo Jáva Café Restaurant? Pasáž Lucerna není zrovna pěkné místo a na stránkách mě znervózňují ty padající obrázky…

  2. Sirnik74:

    nice find! ;) webovky mě nechávají v klidu. za delší dobu jsem nevypátral jakoukoliv korelaci mezi webdesignem a kvalitou jídla :)

  3. Pan C:

    Originally found by Squaremeal. :o)

    Korelace nejspíš neexistuje, ovšem pokud nemám žádné jiné info, tak s přihlédnutím k počtu restaurací a limitovaným možnostem osobních návštěv mají znervózňující webovky nepochybně neblahý vliv :o)

  4. Ehm, stranky jsou opravdu trochu neoptimalizovane :) Napojove a jidelni listky jako PDF. V pripade Napojoveho listku to PDF ma pres 9 MB(!) :) Docela sila.

    Jinak si rikam ze to jejich „Espresso – piccollo“ bych snad i vyzkousel, podle toho z jake kavy to delaji, jak ji pred tim melou atd. :)

  5. Ten podnik na můj vkus často mění majitele. Jídlo není nijak exkluzivní a couvert v podobě obyčejného chleba, také nic moc. Takže bych zkusil v centru Prahy jiný podnik, než tento.

  6. bavil jsem se na Cofexu s majitelem … delaji jednodruhove kavy od Oxalisu a espresso maji nejakou italskou smes (Musseti?). O kavu se ale zajimali, takze do budoucna to ma urcite potencial:)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.