Etiopská restaurace RSS

Štítky: , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. ethiopia café se mění na restauraci:

    http://www.ethiopia.cz/aktuality.php

    ne zrovna důvěryhodný krok po krátkém provozu kavárny, tak uvidíme, s čím přijdou :)

    znáte někdo etiopskou kuchyni a na co se těšíte? co stojí a to?

  2. chtělo by to vyzkoušet. jídla vypadají lákavě,

  3. Zkusili jsme z jídelního lístku ochutnávku 5 etiopských jídel (195 kč) a byli jsme moc spokojeni. Jsou to malé mističky masových, luštěninových a zeleninových pokrmů, výrazně kořeněné, vše chuťově sladěné. Měla jsem problém jen s indžerou, což je prosná placka, na které se jídlo podává, ta byla na můj vkus až příliš nezvyklá (do kysela). O to lepší pak byla Odměna statečného bojovníka – horký tvarohový závin, k tomu skvělá káva.
    Restaurace zaměstnává i postižené, velmi se snaží a jsou milí, ale někdy to chce trochu trpělivost a nikam nepospíchat. Celkově určitě stojí za návštěvu.

  4. Etiopske jidlo jsem ochutnala pred par lety ve Washingtonu D.C., kde je autentickych etiopskych restauraci vice. Bohuzel si nepamatuji nazvy jidel, ani ingredience. Utkvel mi v pameti ale zazitek, ze v cele restauraci nejsou pribory, vse se ji rukama. Jidlo se serviruje na plackach, z tech si kousek utrhnete a pokrm naberete plackou naberete.

  5. V této restauraci vám sdělí, že je zvykem jíst rukama, přinesou vodu a ručník na umytí rukou, ale pokud s tím máte problém, dostanete příbor.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.