Přemnožené cukety :) RSS

Štítky: , , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. přeposílám výhodnou nabídku z farmy, byla by škoda, kdyby přišly cuketky vniveč :))

    Mili spolubedynkari, prichazim s jednorazovou nabidkou biocuket za velmi vyhodnou cenu. Jsou z nove vznikajiciho statku Tilia u Police nad Metuji (v nejblizsich dnech budou otevreny stranky http://www.statektilia.cz). Statek jiz prosel prechodnym obdobim a cukety jsou certifikovane.

    Cuket se letos urodilo mnoho a pro takove mnozstvi nemame zajisteny odber. Jsou velike (ca 1–2kg) a moc dobre, a nabizime vam je za symbolickou cenu 5Kc/kus. Rozhodli jsme se, ze vypravime do Prahy auto, proto, mate-li o biocukety zajem, objednejte si je (do 29.9.) na tento muj email jjiraskova@yahoo.co.uk, nebo telefonicky na cisle 602144800. A v mnoz­stvi se rozhodne nemusite omezovat:-)

    Ve stredu 30.9. odpoledne bude mozne si cukety vyzvednout od 13–15hodin na Flemingove namesti u budovy Ustavu Organicke Chemie a Biochemie AvCR (5min od metra Dejvicka) a od 16–18 v Toulcove dvore.

  2. škoda že je nechali tak přerůst (1–2 kg kus). Kdyby je sklidili včas, dokud jsou dobré, neměli by takový problém s odbytem.

  3. I z velkých jde udělat dobré věci, jen to dá víc práce.

  4. Já bych si cuketky i objednal, ale mám obvyklý problém.

    Pročpak jenom si biopěstitel myslí, že potenciální bioodběratel žije nějakým velmi alternativním stylem, nepracuje anebo pracuje výhradně v noci, případně je vlastním pánem, ženou v domácnosti anebo poslancem?

    Ve středu mezi 13:00 a 15:00 a dokonce i mezi 16:00 a 18:00 jsem přeci v kanceláři a buďto zkoumám Cuketka fórum anebo pracuji – přeci nepošlu slečnu sekretářku tramvají pro bednu cuket…

  5. berte, neberte :) je to jednorázovka pro lidi okolo bedýnek…

  6. 3: jediná věc, která mi z přerostlých cuket chutná, je cuketovej perník, ve všem ostatním co jsem zatím zkusil mi ty velký vadily. Přitom malý mi chutnaj.

  7. mě zas buchta kakaová :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.