Maďarská restaurace - Dudás Csárda RSS

Štítky: , , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. dnešní objev, který mi přišel dopošty:

    http://www.dudascsarda.cz/

    jak vás tak znám, určitě užjste někdo byl :)

  2. Sirnik74 bohužel nebyl, ale už v Euru 20.08.2007 byla recenze od Milana Ballíka – 43/60.

  3. Recenzi jsem nečetla, ale skoro každý víkend chodím kolem. Do lesoparku na Spořilově. Furt prázdno. Je to na pitomém místě, nad vršovickým hřbitovem. Když o tom nevíte, ani si podniku nevšimnete. Ale podle fotek to vypadá moc pěkně a jídelák je lákavý. I nějaký ten „močník“ bych si dala. :-)
    Možná tam chodím v blbou dobu, sobota odpoledne je asi mrtvo. večery by mohly být veselé.

  4. Páni, už mi v hlavě šrotuje koho ukecat, aby se mnou do těchhle končin jel. Jak vidím napsáno diós palacsinta, tak se přestávám ovládat.

  5. já to nevydržel a dnes zašel :) už to zpracovávám pro týden.

    nazvdory okolí je to podnik se svéráznou atmoškou. na večer zapalují svíčky a petrolejové lampy. kuchyně – mix maďarské kuchyně a minutkových „specialit“. přesné hodnocení ještě neprozradím, ale na otázku jestli jít vyzkoušet, mám jednoznačnou odpověď – ano! :)

  6. no, to se těším na recenzi.Ale že je to na blbém místě? Z ulice si toho člověk prakticky nemá šanci všimnout. Dole firma, nahoře hotel, restaurace trochu zašitá.

  7. Aha – tak ta stará recenze z Eura 20.08.2007 je sice Dudás Csarda, ovšem v Jílovém u Prahy. Nejsem si jistý, zda mají podniky něco společného.

  8. prave hledam uz dlouho madarskou restauraci v Praze co zavreli hungarian-grotto odvtedy jsem nic nenasel :-(
    jinak prvej dojem z webu hodne spatnej, maji jidla uvedene po madarsky jak jinak jenze tolik chyb v pravopise a uplne jednoduche skoro v kazdom slovicko je az hrůza, normalne me to odrazuje od navstevy…

  9. Dnes jsem tam zašla – halaszlé nemělo chybu, lepší jsem neměla ani v Budapešti. Tajemství Bathorské kapsy taky výborné – náplň není ani trochu strašidelná: domácí špek, žampiony, sýr a česnek. Kuchyně byla trochu pomalejší, takže jsme tam strávili asi 2 hodiny, ale jídlo opravdu nemělo chybu, takže to stálo za to. Jediné minus bych dala za špatné odvětrání kuchyně a následně „načuchlé“ svršky.

  10. Byl jsem zde s manželkou na večeři, asi smůla, ale všechno špatně. Vepřová panenka „ Škorpion “ suchá jak drn, restovaná zelenina s bramboráčky byla mražená ze samoobsluhy ( snad není takový problém orestovat papriku ), během večera ( byla sobota ) postupně docházelo pivo ( napřed desítka, vzápětí granát ), zakončeno bylo příšerným espressem ( stroj mají pěkný, ale bůh suď, co do něj strkají ). Asi jsem si vybral špatný den, žádné podruhé už ale nebude.

  11. Nagyon erdekes hely ez a Dudas Csarda, nem ajanlom senkinek sem…
    Hát az volt hogy magyar teambuilding… múlt héten voltak a magyar munkatarsaim megnezni a helyet, már akkor érdekes volt -állítólag, kifogyott a sör 4 korsó után, aztán meg volt még 3 üveges sör s ennyi, egy paprikás nokedli vagy mi 1900ft, mindegy nem tudom ezek utan miért oda mentünk, meg blogokban is azt irtak hogy vigyazzunk a szamlanal… csütörtökön felhívtam a tulajdonost, hogy megbeszeljük h mit kérünk, ott is volt mar egy keveredes, aztán odamentünk, mikor odaértünk még leolvastuk a tábláról hogy mennyi a pálesz, aztán a szemem előtt vették be a táblát és felemelték az árakat :O hülyének néztek. aztán fizetéskor még fejenként 35 koronát akart merthogy „hát a fehér abroszért meg a berendezésért“ micsoda?!?!? mondtam h ilyen nincs, azonnal azt kérdezte h mivel kárpótolhat minket és hozott még egy kör pálinkát. aztán egy abszolút nem reális árat mondtak kétszer akarták velünk kifizettetni a pálinkát, 3sört 3szor, és mondtam hogy ezt azért nem vagyunk hajlandóak kifizetni, erre odaugrott az asztalhoz és elvette a fényképezőgépemet és elfutott vele, én utána, elkaptam, akkor be akart futni a konyhába, ot álltam az ajtóban… aztán jöttek a többiek mit képzel, az egyik csaj gyorsan odaadott neki még egy csomó pénzt, akkor visszaadta a gépemet, de közben már ők hívták ki a rendőrséget, nem adták oda a vásárlók könyvét, hogy beleírjunk merthogy az el van zárva :O elmentünk h legyen vegre vege , a rendőrök az utcán állítottak le minket, csak engem igazoltattak merthogy raszta, meg mittomén. de jó arcok voltak a rendőrök, még jó h képben voltam. a vége az lett hogy megkérdeztek hogy akarok e feljelentést tenni, kár hogy csehül kérdezte a melótársamtól s nem tőlem angolul, mert ő azt mondta h nem,
    szóval magyar tímbilding, magyar vendégszeretet,jól megmutattuk…
    Ja, a kajcsi tul sos volt, es a munkatarsaimnak multkor külön kellett meg babot kerniük a babgulyasba, mert 3 db diszelgett benne…
    NE MENJETEK ODA SOHA!!! BORZALOM!

  12. Dudás Csárda – hodně kontroverzní místo, nedoporučuji nikomu… hrůza!
    Vymysleli jsme maďarský teambuilding… minulý týden několik kolegů se šli na tu maďarskou restauraci podívat. Už tenkrát to mělo několik nedostatků. Došlo pivo po čtyřech vytočených půllitrech, pak přinesli 3 lahvové Plzně (0,33l) a pak řekli, že pivo došlo úplně! (v Praze???) Jídlo bylo za 190 Kč, úplně jednoduché, kuře na smetaně s noky, gulášová polévka s fazolí, kde chyběla fazole… no strašný! Nevím proč jsme tam jeli podruhé… I na netu na fórech se objevovali negativní ohlasy ohledně té restaurace, obzvlášť typu: pozor při placení! Dejte bacha, ať nepaltíte dvakrát tolik, než máte! Přesto jsme tam šli. Den před konáním akce jsme ještě kontaktovali tamního vrchního, co přesně si objednáváme za jídlo. Dorazili jsme do restaurace s týmem… jakmile jsme vstoupili do restaurace, pan výčepní sundal ceník ze zdi a smazal nabídku s cenami. Viděli jsme to na vlastní oči a pak nám účtoval více za všechno! Při placení účtu nám bylo řečeno, že musíme zaplatit i tzv. „couvert“ za hezký obrusy, za stylové zařízení, za pohoštění…a to 35 korun na hlavu! Tak to jsme samozřejmě odmítli, že to je nějaká blbost, že tolik peněz platit nebudeme, a hlavně: za pečivo (plátek chleba ke guláši) jsme platili 260 Kč (13×20 Kč). Hned vzápětí už nabízel jedno kolo pálenky na účet podniku jako kompenzaci (tedy přiznal, že něco tam nehraje). Poté ale nám přinesl účet s nesmyslnou částkou, chtěli po nás, abysme platili dva nebo i třikrát tolik piv, než jsme měli; dvakrát po nás chtěli zaplatit pálenky, a to jsme samozřejmě odmítli! On (vrchní) na to rychle sebral digitální foťák jedné kolegyni s tím, že když nezaplatíme, tak to nedostaneme zpět, běžel s tím dovnitř, kolegyně a už vlastně všichni za ní, následovala slovní přestřelka (hezky pěkně po maďarsku). Po čase jsme to vzdali a zaplatili jsme dlužnou částku, neviděli jsme jinou cestu, jak získat zpět cenný foťák + vyhrožoval, že zavolá na nás policii! Mezitím jedna pracovnice (patrně manželka vrchního) zavolala policii. My jsme ani po opětovném požádání nedostali do ruky knihu přání a stížností, což je podle nás povinnost poskytnout komukoli, kdo si to přeje… Nakonec jsme tedy odešli se zaplaceným účtem za nesmyslné položky a pak samozřejmě ještě nás policajti zastavili a kontrolovali, chtěli slyšet co se stalo, to jsme jim řekli a samozřejmě odjeli bez problémů. Jen škoda, že jsme my na ně nenahlásili trestní oznámení! Tak jsme tedy dopadli… chtěli jsme ukázat skvělou maďarskou pohostinnost … podařilo se fakt! Děkujeme Dudás Csárda!
    Nechoďte tam nikdo! Je to hrůza!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.