Jiná krajina RSS

Štítky: , , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nová vegetariánská + rybí restaurace v řeznické :) tempeh steak nebo rybka? ;)

    http://www.jinakrajina.cz/

  2. Tuhle restauraci mám kousek od práce. Když jsem zjistila, co je zač, byla jsem nadšená. Párkrát jsme byli na polední menu.
    Na netu nabídka lákavá, ale 2 ze tří návštěv byly trošku zklamáním.

    Poprvé: rybí lasagne – jednoduché a řekla bych i dost obyčejné jídlo: různé kousky ryby mezi lasagnema a bešamel, nějaké zelené bylinky – nenadchlo, ale ani neurazilo.

    Podruhé: suši – velké zklamání. Maki vypadalo hůř, než když ho doma patlám já – nepevné, rozpadalo se. Nigiri bylo ještě horší: kusy ryby „roztrhané“ a ledabyle položené na bobku rýže. Chuťově v pohodě, ale ten zjev mě odradil.

    Potřetí: grilovaná ryba – restaurace inzeruje, že vaří ze zásadně čerstvých ryb… ale tahle byla čerstvá už dávno a ještě k tomu přepečená. Maso od kostí vůbec nešlo a bylo vidět, že tu chuděru po té, co prošla grilem, někdo přihřál a dal na talíř, na kterém zase trošku vychladla. Bylo mi jí líto.
    Kolega měl kachní prsíčko se švestkovou omáčkou – obojí studené.

    Když to shrnu: co se obědového menu týče, dala jsem jim šanci 3× (neodsuzuji po prvním nezdaru :) ). Ale nevím, jestli se ještě odhodlám tam zajít. Možná jen nestíhají obědový frmol, ale myslím, že to není omluva.
    Nedali jste si někdo něco z menu? Možná máte díky tomu jinou zkušenost…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.