Vietnamská kuchyně v Brně RSS

Štítky: , , , , , ,

16 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. pro všechny mlsaly z brna:

    http://kasparek.posterous.com/…jev-ctvrleti

    znáte? byli sjte? kde jinde na vietnam v brně? ;)

  2. Chystám se tam asi už půl roku, mám to ale bohužel docela z ruky. O jiných alternativách nevím, nepočítám pochopitelně provozovny v nákupních centrech nebo kolem hlavního nádraží.

  3. A víte někdo, kde přesně se to tam dá najít? Popřípadě bycho mohli udělat hromadný nájezd ;)

  4. obda – Olomoucká ulice, zastávka trolejbusu Učiliště. Tržnice jsou tam dvě a mezi nima je ten učnák. Já byl zatím jen v té co je dál od centra. Za bránou je potřeba zahnout doprava, hned tam jsou obchody s potravinama a restaurace je až na spodním konci.

    Pár fotek:
    http://www.flickr.com/…/4043172545/
    http://www.flickr.com/…/4043168631/
    http://www.flickr.com/…/4043166009/

  5. krása, dikec :)

  6. Jo, byli. bunča je super, polívka taky a nejlepší jsou různí brabloučci : ). Chodíme sem do tržnice pravidelně pro rýži, ale když jsem se snažila z místních prodavačů dostat, na co se používá to a na co támhleto, odpověděli mi celkem jednoznačně: "To ty neumiš¨

  7. 4: Prostřední odkaz na fotku: Vietnamsky neumím ani Ň, ale nedělají si tam, obrazně, (napsáno po cuketkovsku) „prtel“?

  8. 4: díky! Snad konečně v Brně seženu vodní kaštany :) V UK i D jsem pravidelně chodil do čínských supermarketů.

  9. Máte někdo zkušenost s pho a buncha ve fastfoodu dole v Tescu u Vaňkovky?
    Objevila jsem ho včera při návštěvě Brna, ale už mi jel autobus a neměla jsem vůbec čas. Na fotkách mají ale buch cha s velikou miskou bylinek na kterých se většinou velice šetří. A vůbec to na fotkách vypadalo moc pěkně. Jezdím tam často a kdyby byla nějaká dobrá vietnamská takhle blízko nádraží, tak bych to velice uvítala;-)

  10. ↪ 9 snookie: V Tescu jsem na vietnamské jídlo nebyla, ale můžu doporučit bistro Dragon na Svoboďáku v takovým průjezdě. Dělají tam i pho i bun cha a mě to teda chutná :)

  11. ↪ 9 snookie: Jo, na obrázku mají krásné fotky Pho, Bun cha i Banh mi, ale když jsme se tam ptali, tak říkali, že paní, která to všechno umí, je zrovna zpátky ve VN a neví, kdy se vrátí. Ale je možné že už se vrátila :)

  12. Je možnost nechat si v tom dragonu zabalit si pho a bun cha s sebou? pokud ano, tak je to kickass a mají stálého zákazníka :D

  13. ↪ 11 Ladi: Tak k me velike nelibosti mi dnes sdelili, ze ani pho ani buncha nemaji a mit nebudou. Hlavne ze tam maji i venku velkou ceduli. Dama mi sdelila ze ale maji spoustu jinych jidel na coz jsem ji odvetila, ze o ty nemam zajem a sla jsem si na cestu koupit sandwich:-(
    Skoda. A to jsem se samozrejme tak tesili…

  14. Pokud by to někoho zajímalo, „teta Ho“ v tržnici na Olomoucké už po požáru opět funguje. Ale kde, to neprozradím, hledejte (my ji taky hledali, snad hodinu, celkem krkolomně, nejmíň 3× jsme šli kolem a nevšimli si). Nicméně, dobrá zpráva – někdy ke konci prosince, nejpozději po Novém roce, by mělo být „jídelní křídlo“ znovu v provozu.

  15. Věděl by někdo o nějaké vietnamské prodejně v centru Brna, kde by se daly koupit ingredience (zejména bylinky) na pho bo? A případně také o nějaké nové vietnamské restauraci? Dragon je fajn, ale kultura stolování nic moc – ráda bych něco, kam bych třeba mohla vzít návštěvu. Tržnice už je trochu z ruky.

    Děkuji!

  16. Nebyl teď někdo nedávno na Olomoucké ? Ty stránky o tržnici jsou už nefunkční :(
    Uvítal bych nějaké tipy na dobré Pho nebo jakoukoliv jiný pokrm co tam dělají dobře.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.