Tatarák v Brně! RSS

Štítky: , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Kdo doporučí ten nejlepší tatarák v Brně, po kterém se člověk nebojí tasemničky v organismu ani jiných zdravotních následků? Co říkáte na Whiskey bar na Gorkého(úvoz), Slunečnice v černovicích (zatím můj nejlepší tatarák), železná růže na hlinkách (zatím můj nejlevnější) ?

  2. Whiskey bar – byla jsem pred lety a byl vyyyyborny, nevim, zda a jak moc se to zmenilo. Whiskey bar je na tatarak vyhlasenej…
    Aktualni tataracek ze soboty v Zelene Kocce na Kounicove – dobry, az na nepovedeny servis v hlubokem taliri, kdy se vsechny hromadky ingredienci sesypavaji samy do masika
    Atriumbar – v nedeli tataracek za polovic
    A chystam se na Veselou Vacici – tam jsem zatim ze vsech jidel, co jsem si stacila objednat, naprosto unesena… mimochodem momentalne me lakaji jejich svatomartinske hody :)

  3. tak do zelené kočky se chystám už takových pět let!!! jednou jsem tam už už došla, ale nakonec se má cesta stočila na šelepku, která je jídly vyhlášená..no nevím, možná neměli happy day, ale docela mě zklamali. porce sice velké, jak se traduje, no ale k čemu mi je plný talíř, když už v půlce nemůžu, že:-) jinak na vačici taky slýchám jen chválu!!! moje kámoška zbožnuje tatarák v té hospě u spořky, na veveří, ale nevím název…taky nějaká růže?? naproti moulin rouge, u garáží…mají tam pivní slámu.

  4. Vedle sporitelny na Kounicove je Modra ruze, stejny majitel a jidelak jako nedaleko Pod Lekarnou na rohu Slovakove a Veveri. Nevim jak dnes, ale jeste pred rokem jim tatarak daval reznik kompletne hotovy az na vejce. Nikdy jsem ho tam z tohoto duvodu nemel.
    Sveho casu byl Whishey bar hodne popularni, takze si stejny majitel nedaleko otevrel jeste bar Leon. Nebyl jsem tam cca 8 let a podobne dlouho jsem o nem neslysel.
    Casto jsem chodival do Tanganiky na Horove naproti Kozakovi. Tatarak obri, za par penez, topinek hromada, jidlo pro dva, slusna plzen. Pred mesicem jsem tam byl na obede a byla to hruza. Takze si doporucit netroufam.
    Zelena kocka se snazi, je mi celkem sympaticka, par preslapu jsem tam uz zazil. Dalesice a smazene tvaruzky .-) tatarak jsem nemel, o zdravi bych se v zadnem pripade nebal.
    Na Selepku rozhodne na Laco Decziho, pripadne na rezaka. Popularita jidla stoji opravdu jen na jeho kvantite.

    Uplne jina liga je rodinna hospoda Na Manickach na stejnejmenne ulici. Tatarak je to vyhlaseny po celem Brne uz roky, velmi slusna plzen a uzasny radegast.
    Je trosku problem si zde sednout, venku uz otevreno nebude. Kazdou sobotu zavreno.

    To byly casy, kdyz jsem mel na vsechny tyhle mista min nez 10 minut pesky :-)

  5. jen pro upresneni, pokud tento pokrm neobsahuje mimo jine kapary a kornishonky, nenazyval bych to tatarakem :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.