Cukrárna - dorty RSS

Štítky: , , , , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poraďte mi prosím nějakou dobrou cukrárnu na narozeninové dorty (Praha)

    Předběžně uvažuji o Lemon café, ale nemají přesně to, co bych si představovala – a to sice pořádný šlehačkový dort (něco v tomto stylu http://www.breadandrosesbakery.com/…m%20cake.jpg )

    příp. cukrárnu, kde mi ho udělají podle fotky

    ale hlavně aby to bylo dobré (z kvalitních surovin) – po strašné zkušenosti s Hájkem a Boušovou se už bojím jít někam naslepo (protože jejich produkt byl ještě mnohem horší, než jen nedobrý).

    Předem díky moc za tipy! :)

  2. Já myslím, že v Lemon café Vám udělají dort, jaký budete chtít, jen se nesmíte nechat od kluků ukecat na něco jiného:) Jsou dost ochotní.

  3. Sakra.. koukám na ty dorty na stránkách Lemon Café. Já chci mít co nejdřív narozeniny!

  4. A co Cukrárna Sladká Monika na Praze 3 ve Vlkově ulici? Adresa:
    Vlkova 456/10, 130 00 Praha-Žižkov, telefon je snad: +420 222 721 8­13. Webovky nemají, ale dorty dělali výborné a podle přání zákazníka.

  5. V Lemon café jsme brali jako narozeninový dort Tiramisu s malinama, ten nám velmi chutnal – nekupovali jsme na slepo, dojeli jsme si na degustaci přímo tam, protože tam mají kousky zákusků (pěkně velké, ale ne zrovna laciné, asi kolem 50 Kč). Ochutnali jsme tam ještě malinovo-vanilkový dort, ale ten nám přišel až dost těžký. Ale je fakt, že my ty těžší krémové dorty (a to tenhle se tak ani na první pohled netváří, ani to není typický zástupce tohoto druhu, ale zničil nás :-)) v rodině moc nemusíme, takže to není úplně směrodatné. Doporučuji zajít si na zákusek, mají vždy pár dortů upečených, takže můžete vidět živě a ochutnat…

  6. Pokud chcete opravdu kvalitni dort zkuste kontaktovat pani Slavikovou, myslim, ze v CR je to naprosta spicka. Kontakt sezenete na OLA KALA.

  7. Doporučuji cukrárnu Viktori na Žižkově, najdete na webu. Potom Kamel na nám. Míru a nebo Hraštici.

  8. Dost je chválená taky Marcipánka ve Vinoři. http://www.marcipanka.cz/
    já jsem od nich přímo dort ještě neměla, ale pro zákusky se tam stavuju pravidelně, spokojenost.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.