Business Park Chodov RSS

Štítky: , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nějaký tip, kde se dobře najíst, když člověk dělá zrovna v Business Parku na Chodově?

  2. Obávám se velmi, že tipů moc nebude :o(

    Mám kamaráda, co v podobných místech dokonce bydlí a doporučuje buďto utíkat na západ přes les a nemocnici do Villa Voyta anebo sednout do auta jet do Průhonic – Tvrz či Hliněná bašta

  3. To je kamarád asi za vodou, jestli jezdí na obědy do Tvrze :-) Já doporučuji pizzérii v Centru Chodov, případně skvělou creperii U slepiček a Grosseto v Průhonicích.

  4. Bohužel tak to myslím úplně není :o)

    Ale je to ten typ člověka, co si raději bude do práce celý týden připravovat svačinu doma, obcházet jen velmi opatrně kolem Bilba (he?) v Centru Chodov a jednou za týden pojede třeba do Tvrze :o)

  5. Díky za tipy, tak pizzerie docela ujde, už jsem zkoušel. Do práce jezdím především MHD, takže spíš co je v dosahu chůze.

  6. Každá rada drahá :-). V dosahu chůze bych doporučoval zkusit „restauraci na Rychtě“ http://www.narychte.eu/index.php. Pak koleje Blanice, ale to už je pěšky daleko.

  7. Na Chodově je to děs, silně nedoporučuji zkoušet Extrreme café z vnějšku Centra Chodov, pokaždé mám odtamtud střevní potíže jednou byly dost dlouhotrvající.
    Jakžtakž jde Pizzeria Dalí kousek od zastrávky u Kunratického lesa. Jinak doporučuji se skamarádit s někým o autěným a jezdit doi Vestce k (nevím přesně komu, ale jsou zcela vyhlášení a ceny mají slušné)

  8. Pěšky fakt nevím :-( . Donedávna jsem poblíž pracoval a jediné dobré zkušenosti, které mám, chtějí spíš to auto:

    U Bezouchů v Kunraticích naproti kapličce (dost často zvěřina)
    Di Carlo na Šeberově (zejména ve čtvrtek – mají rybí meníčka)

    Jednu stanici metrem je Koliba na Roztylské, ale to už není na běžný oběd :-(

  9. Na Rychtě vskutku zatím nejuspokojivější zážitek z Chodova

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.