Restaurace Dittrich v Ostravě RSS

Štítky: , , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. alespoň dle karty docela kohernetní nabídka, těším se na první návštěvu, příjemná změna!

    http://www.restauracedittrich.cz/

    jen ten holo-interiér trochu vadí, ale snad to bude už trochu zabydlenější… ;)

  2. Byla jsem na salát s tuňákovým steakem. Salát výborně ochucený, to se v Ově stává málokdy, tedy spíše vůbec, ale steak byl vysušený a to je pro steak z tuňáka „smrt“ !

  3. Bohužel jsem měla čest tuto restauraci navštívid. Dala jsem si hovězí steak. Nikdo se neptal, jak ho chci propečený. Hotový výrobe sice na pohled pěkný, ale maso bylo očividně povařené předem a opečné jen tak pro formu.

  4. sappho: a jak se to poznalo? Tepelná úprava předem a následné opečení povrchu může být i technika sous-vide, za kterou bych rozhodně dával spíš kladné, než záporné body. Proto by mě zajímal konkrétnější popis.

  5. Steak byl suchý, a chuť masa jako uvaření hovězí k rajské omáčce. Alespoň já z toho měla takový pocit.

  6. Dittrich navštíven dva tři týdny tomu. Dům z exteriéru vypadá opravdu slibně, v interiéru už se očividně zabydleli, ale dle mého názoru ne úplně ideálně – příliš mnoho pruhů a k tomu různých variací dřeva. Siluety postav na stěnách a na oknech zajímavé, ale spíš by se hodily do kavárny či baru než do podniku, který na mě působí dojmem místa, kde si člověk zajde na jídlo. Jídelníček na mě rovněž zapůsobil, zatím jsem zkusila jen bruschettu a jsem více než ochotná zkoušet dál. Pozitivně hodnotím rozlévané templářské sedmičky.

  7. Zrovna vcera jsme se se zenou chystali do vedlejsi vyhlasene cukrarny Ollies… a jak na potvoru je trovna nekolikadenni rekonstrukce ;-((. A ja se uz taaaaak tesil

  8. Dittrich už asi stihli i zavřít..na dveřích byla o minulém víkendu cedule „z technických důvodů zavřeno“, vevnitř vyklizeno. Ollies zrenovován, podstatně rozšířen. Ti, co zvolí sezení venku se můžou zaobalit do deky. Ti, co hledají klasické cukrárenské zákusky/dortíky musí šáhnout po něčem neobvyklém, ale myslím, že nebudou zklamáni :-) tiramisu, panna cotta, malakov za jedna, káva taktéž velmi dobré hodnocení.

  9. ↪ 8 monule: díky za update ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.