Krajta, gazela a zebra?! RSS

Štítky: , , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Včera mě prostřednictvím emailu zval jeden restauratér na večeři (první ?!) a lákal mě na exotickou zvěřinu (druhé ?!). Při rozkliknutí jejich webovek jsem přestal už uplně přestal stíhat… posuďte z čeho všeho nabízejí maso:

    bizon, antilopa, pštros, klokan, krokodýl, medvěd, bůvolec běločelý, mustang, divočák, sob polární, jelen, chřestýš, pakůň žíhaný, přímorožec jihoafrický, krajta, gazela, kudu velký, anoakonda… (třetí ?!)

    není to uplně šílený??? (třeba udělali ňákej deal s pražskou zoo :)))

  2. Je to vůbec ještě legální? Není některé z těch zvířat na seznamu ohrožených druhů? I když v našem „právním“ státě bych se nedivila ničemu! Dobrou chuť!

  3. netuším, počítám že to bude metodou faremních chovů + mraženého masa

    osobně rád exotické maso ochutnám, musí to být ale podepřené autentickou kuchyní, domorodci, mým výskytem někde v buši nebo prostě něčím takovým :)

    chudáček krajta … teď jeslti se to prodává na kila, nebo na metry…

  4. Krokodyla nebrat! Mozna jen neznam ten spravny zpusob upravy, ale pouhy a prosty nezkazitelny steak z ocasu se soli, peprem a (na polovine kousku) i s trochou citronu se tragicky nevydaril.. Maso chutna divne.. Neco mezi rybou a kuretem, coz by nebylo tak zle.. ale prislo mi to hodne tucne a celkove dost nechutne.

  5. 3. muhehehe! prosím 20 cm krajty na česneku!

  6. To by mě tedy zajímalo, co je to za restauraci…

  7. 6 souhlas asi se jí zdaleka vyhnu…

  8. prijde mi to lehce zvracene. treba hadi maso ale neni vubec spatne. naopak. klokan uz je docela bezne k dostani i u nas v hypermarketech. buvol by mohla byt chutna alternativa hoveziho. zbytek by me asi moc nelakal…

  9. Jo, už jem párkrát ochutnala klokaní guláš. Takové tuhé, hodně svaloviny. Něco mezi tvrdým hovězím a kuřecími žaludky, jestli mi rozumíte.

  10. teď jsme ochutnávali klokana ve Francii a tuhý nebyl a to maso mělo trochu nádech do jater, ale že by mě to nějak nadchlo, to ne

  11. bych něco zprubnul.
    když jsem byl malej,děda dělal polívku ze sojky.a za války prý pečené veverky,prej jsou dobré

  12. Jíst se dá vše, ale má to někde hranice? Čekám i psa a kočku…
    Postavíme na jedné straně medvědům biokoridor a na druhé si jejich odchované brášky dáme na talíř? Když bude hladomor pochopím, jinak nemusím ochutnat úplně vše, nebo vlastně..bylo by 10dkg pana Restauratéra? :-))))))

  13. todle je podle mě úplná volovina (krododýlovina?) – většina z mraženého masa + počítám neumětelská příprava. leda že by dodal know-ho arfický/asijský kuchař.

    burmajones:

    sojka i veverka jo :) sám píšeš že am byly ty okolnosti, navíc děda to určitě uměl a sojku anui veverku nemrazil a neposílal nikam letadlem přes plot k sousedce :D

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.