Ostravanka Coffee Shop RSS

Štítky: , , ,

15 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. úplně nová kavárna (nenašel jsem ani webovky) v Ostravě s kávou La Bohéme Café na křižovatce milíčova a čs. legií. mělo by být již otevřeno, prý i s jednodruhovým „překápkem“ :)

    moc moc zvědavost! ;)

  2. Mr. C. díky za tip, do centra moc nejezdím, ale to bude jeden z důvodů se tam vypravit a hned si skočím i naproti do Cheesy :)

  3. tak jsem navštívil a mohu vřele doporučit, dal jsem si malý shot a připadal jsem si jako Asterix po vypití kouzelného nápoje :) mooc dobré kafíčko a i lákavý sortiment baget a sladkostí, ty ale vyzkouším až jindy

  4. Tak to Vám gratuluji. Já opakovaně reklamoval strašlivou kyselost způsobenou krátkou dobou extrakce, nápravy jsem se nedočkal. Takže na Vás možná už vyšla káva z lépe seřízeného mlýnku.

  5. Jedna z mých tří oblíbených kaváren v Ostravě :)

  6. a jaké jsou ty zbylé dvě, smím-li být tak zvědavá? Jelikož kávu nepiju (jen ráda očuchávám), vždycky tápu, kam vzít své přespolní kávové přátele, aby jim chutnalo. Zatím to vždycky jistil Daniel a Café Becher, ale už by to chtělo změnu :))

  7. To Suzanne :
    Bohužel už jsem tento počet zredukovala na 2. První je Ostravanka C.S. a druhá je ta, ve které si kávu udělám sama. Kavárna, kde se pohybuji 2× týdně. Doporučit ale nemohu kvůli nevyváženosti kvality služeb. A ještě se necítím natolik jistě, abych doporučila sama sebe.

    Daniel je fajn, ale na pracovní kávu tak zajít nemůžete a pokud už se tam vydám, je plný studentů konzervatoře = není místo.

    Jednu otázku si odpustit nemohu. Co je tak dobrého na Café Bechcer ? Prostředí mi příjde jako ve školní jídelně, protivná provozní, espressu jsem dala 2× šanci, ale už nikdy nedám, otrávit se nechci.Jediné pozitivum vidím v tom, že kolem jsou knihy a víno mají z vinařství Baloun, které mám moc ráda. Je to jen můj pocit a možná nevidím to, co ostatní. Poraďte co je tam tak zajímavého ? :)

  8. Pro mě je Café Becher téměř ideálem kavárny:

    • nekuřácká
    • s výhledem na venkovní cvrkot
    • s výběrem denního tisku i týdeníků
    • se skvělými dorty
    • s přijatelnou kávou (docela jsem snížila své nároky, protože kdybych si tady na Moravě dávala jenom skvělé kafe, tak ho asi budu muset přestat pít)
    • s příjemnou obsluhou (na mě paní provozní působí velmi přátelským dojmem, taková řečná)
    • a taky to umístění – v téhle oblasti se pohybuju často a tak nemusím kvůli kávě nikam daleko chodit
    • a wifi se taky někdy hodí.
  9. Café Becher není špatné, ale paní provozní se mi zdá jak kdy, káva je ucházející, ale s Ostravankou naprosto nesrovnatelné, a dortíky mají dobré, protože je berou v ostravské firmě Ollies, která má teď nově kavárnu ve Vítkovicích u dopravního inspektorátu. Ale kávu si tam nedávejte, výběr mají minimálně z 8 druhů dortů, kávu však nepoživatelnou, což je mi moc líto.

    A bohužel v Ostravance se mi pravidelně stává, že není místo a já si nemůžu sednout :(

  10. To potatoe:
    Já už od zajímavostí nějak upustila, ty aby člověk pohledal :) Já jsem hlavně na sladké a ty dorty tam mají fakt výborné. Ale je fakt, že paní provozní mě trochu odrovnala tím, když mi začla tykat! A to na patnáct nevypadám, snad :))
    V Ostravance bohužel furt plno :(
    A klidně se pochlubte, kde si vaříte dobrou kávu … v Ostravě je jí zatím očividně žalostně málo! A máte tam i něco na zákus?? :))

  11. Jo a ještě poznámka, v Ostravance mají stejné dorty jako v Café Becher.

  12. Zákusky a dorty v Coffe shopu nic moc , doporučila obsluha – malinový dort, ale byl starý a opravdu nedobrý !!! Káva super!!!

  13. webovky se připravují : http://www.ostravanka.cz/ ! :)

  14. 13. :) Pekne. Hlavne pobavily tri vykricniky dle vzoru http://www.sprostrava.cz/…ava_logo.jpg

  15. 3. Muzu se zeptat co mate na mysli malym shotem, ristretto nebo espresso?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.