1. zajímavé nové místo, cca 5 minut chůze z anděla, sám jsem nebyl, těšim:

    http://cokoladovacukrarna.cz/

  2. Tak to se tam taky určitě kouknu, ale vzhledem k poloze (chodí tudy málo lidí) si myslím, že to bude boj o přežití.

  3. Těším se na Vás. Klára (Čokoládová cukrárna).

  4. Díky za tip, stránky cukrárny vypadají krásně. Škoda nešikovné víkendové otvírací doby – v 15 hod už je zavřeno:(

  5. To zní skvěle, díky za tip, určitě se tam vadám.
    (nějaká recenze čokoládové cukrárny nebude, cuketko? :))

  6. Skvělý zážitek, Dýchla na mě francouzská atmosféra, káva i dort byly úžasné. Hned večer jsem si musela pustit svůj oblíbený film Čokoláda. Marcela

  7. Dnes jsem, inspirována touto diskusí, vyrazila do Čokoládové cukrárny a jsem tak spokojená, že mě to přinutilo konečně se tu registrovat. Krásná atmosféra, velmi milá a ochotná slečna prodavačka a hlavně naprosto výborný, neošizený čokoládový dort. Zítra tam jdeme s přítelem na snídani, pokud se tedy v sobotní ráno vykopeme z bytu :)

    Co mě ovšem udělalo nějvětší radost je to, že tam prodávají čerstvé pralinky (bez konzervantů!) od pana čokolatéra z Kutné Hory:
    http://www.chococoeur.cz/choco_coeur.htm
    Na tenhle malý krámek v jedné z uliček vedoucích ke kostelu sv. Jakuba jsme s přítelem narazili náhodou, když jsme byli před dvěma lety v Kutné Hoře na dovolené, a od té doby na něj nemůžeme zapomenout.

  8. Včera jsem se vydala do zmiňované cukrárny a rozhodla se zkusit jejich pralinky. Dle popisu i paní prodavačky měly být s oříškovou náplní. Avšak jaké bylo mé překvapení, když jsem je doma ochutnala a náplň byla nejen dle mého názoru kávová. Bohužel ani čokoláda mi nepřišla nijak extra dobrá. Příště raději zůstanu u své stálice – Cafe St. Tropez, to nezklame nikdy ;o)

  9. Pred mesicem jsem si tam daval skvely kosik s lesni smesi. Opravdu jsem si na nem pochutnal. Akorat kavu jsem si tam jeste nedaval, protoze nijak jsem nemohl z nich dostat jakou tam presne kavu maji. Prvni odpoved byla „arabika“ (jakoby to neco rikalo), pak jsme se po chvilce dostali k tomu ze to je nejaka smes co pro ne nekdo prazi. Jeste treba priste uvidim jak ji presne delaji, a dam si ji. Kazdopadne drzim jim palce, a musim potvrdit ze obsluha je velice mila a ochotna. Nebyl jsem tam naposledy :)

  10. Za společnost Choco Coeur, jejíž čokoládové výrobky se zde prodávají, bych ráda uvedla na pravou míru, že mimo naše produkty se zde prodávají i jiné čokoládové produkty, které s naší značkou nemají nic společného a vzhledem k tomu, že na prodejně nelze rozeznat, které produkty jsou naše a které ne, mohlo dojít k záměně. Za kvalitu našich produktů ručíme a problém s nerozeznatelností jednotlivých výrobců se řeší.
    http://www.chococoeur.cz

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.