Vánoční dárky RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

26 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Prosím o tipy na vánoční dárky nějak související s kuchyní a vařením, moc dík předem!
    P.S. Musím se přiznat, šlo by o dárky pro mě, zbytek rodiny už mám jakž takž vyřešený.

  2. Naši chtějí nůž na pečivo a litinovou pánev, tak asi zakoupím. A knížky nezklamou nikdy:)

  3. Já jsem vloni velmi uspěla s kuchyňskou váhou (moc pěkný design a dá se po použití zavěsit). A dobrých pánví taky není nikdy dost 8)))

  4. Renato, váhu jsem si koupila vloni, krásnou, takovou retro – Soehnle Silvia, ani nebyla drahá. Nad pánvičkama taky přemýšlím, na druhé straně si říkám – budu v tom vařit pro celou rodinu, tak proč by to měl být dárek zrovna pro mě?

  5. Tak si přej plyšovej hrnek Kahla (viz Zvířetník Uši v plyši nevím kdy). Už ho mám asi dva roky, denně v myčce a plyš pořád drží.

  6. Ten Tvůj hrnek se mi líbí moc, ale když já mám ten svůj z Maříže, no.
    Ach jo, jsem hrozná, prosím o rady a přitom všechny tipy sabotuju.

  7. Tak to už zbývá jen kouzelný zvoneček 8)))
    Já bych si teda přála pod stromeček uklízečku.

  8. Předem upozorňuju, že Vánoce nemá ráda, neslavím je (jsem jediná v práci, kdo se dobrovolně hlásí na svátky a silverstra) ani narozeniny a svátek. A když už teda musím dostat nějakej dárek, přeju si olivový olej. Mám docela spotřebu, takže to se hodí vždy. A nevím, jaký na ten dárek máte budget, ale co třeba nějaký super- kuchařský kurz nebo kniha?

  9. Nevím, nevím, aida pravidelně vaří s Rachadem a olej si vozí z Chorvatska nebo odkud 8))) Je to s ní fakt těžký.

    Aido, a do takhle šutr do trouby? Pěkná žula na míru uříznutá? Na bagetky i leccos jiného…

  10. A co třeba nějakou pěknou kokotku nebo něco dobrého francouzského do žaludku?
    Tradičně jsem psala Ježíškovi hlavně o knížky. Takové dárky mam nejradši. A nebo něco do žaludku ;-)

  11. Bali: asi si napíšu Ježíškovi o nějakou Vaši kuchařku, to bude dárek opravdu jen pro mě. Stačí se na Vás obrátit přes mail?

  12. Aido, může být ;-)
    Stačí písnout e mail.

  13. Já jsem Ježíškovi napsala o Greenpan a několik knížek.

  14. pro pana Cuketku k tématu adventní kalendář:
    v rámečku Facebooku na této stránce jsem četla Váš dotaz, prošla jsem internetové stránky 5 z výrobců nejkvalitnějších čokolád (+ jeden český a jeden zahraniční čokoládový e-shop) a nikdo adventní kalendáře nemá. Pokud o něj tolik stojíte (asi ho chcete dát jako dárek), nakupte kvalitní čokolády a jeden obyč adventní kalendář, vyndejte vnitřek, vyďoubejte obsah a vzniklé formičky naplňte rozpuštěnou kvalitní čokoládou, nechte zatuhnout a vložte zpět do krabice. Napsala jsem to sem, protože Facebook jako takový je mi velmi nesympatický :-) a mimochodem mě mrzí, že obsah na Facebooku a zde není totožný, takže jsem asi o lecos ochuzena a to mi docela vadí.

  15. Facebook jako takový je mi velmi nesympatický

    Et tu, Martina68?

  16. " Napsala jsem to sem, protože Facebook jako takový je mi velmi nesympatický :-) a mimochodem mě mrzí, že obsah na Facebooku a zde není totožný, takže jsem asi o lecos ochuzena a to mi docela vadí. "
    Tak s tímto také souhlasím ;-)

  17. jé tak to mně je zase FB nesmírně sympatický :) hlavní důvod je ten, že v jeho prostředí se dostávají do interakce i další čtenáři (nováčcci a zelenáči), kteří si tady ve fóru nebo v komentech pod blogem obyčejně netroufnou něco psát ;)

    a nebojte, o nic ochuzeni nejste – celý obsah je volně přístupný, aniž byste se museli kamkoliv registrovat. navíc – všechny důležité zprávy/zprávičky filtruji postupně do odrobinek nebo sem na fórum. obsah na FB prostě berte jako takový náhled přes rameno nebo neprotříděný binec, který mám na stole, než se dostane do „ušlechtilejší“ formy zde ;)

    ad čokoládky – nad možností roztavit vlastní čokošku a jen ji přelít do okýnek už jsem taky uvažoval. bez správné temperace (které se trochu bojím) se ale roztavením čokoláda znehodnotí, tak to mi přijde trochu škoda ;) asi to vyřeším větší tabulkou dobré čokošky, kterou prohlásím za kalendář a bude hotovo! ;)

  18. ad facebook:
    Osobně Facebook nijak dvakrát nemusím, ale myslím, že by to ani nebyl Cuketka, aby se nevrhal do nových výzev na internetu ;-)
    ad adventní kalendář:
    Já měla teda vždycky problém nepootvírat okénka dopředu a to tam byla přece jen nějaká minimální překážka v podobě porušení papíru. Kdybych měla tabulku, tak u mě kalendářně nastane Štědrý den tak maximálně druhý den po otevření. Myslím, že nějaké zavázané pytlíčky s jednotlivými kousky čokolády jsou bezpečnější ;-)

  19. Cuketka:

    to je v pohodě, důvody naprosto chápu, já se jen snažila vysvětlit proč odepisuju sem a ne tam :-) Jasně že na roztavení čokolády by se muselo jít opatrně, ale psala jsem to s přesvědčením, že Vy to zvládnete, nicméně nápad Martiny na vyřešení adventního problému mi připadá skvělý, je jednoduchý a přitom bezpečný.

  20. Jj, neodolatelné je obyčejné ramínko (tedy takové to dřevěné do šatníku, ne z prasete), na kterém visí minibalíčky. Vtip je v tom, aby v jednotlivých balíčcích nebyly stejné dílky čokolády. Aby třeba v malém byly tři dílky a ve velikém jen jeden 8)))
    A pro pobavení – synek přišel v pátek ze školy, že měli mikulášskou. „A co jste dostali?“ „No, bylo na tom napsáno cukrovinka, obsah kakaa 3%. Tak jsem to rovnou vyhodil.“

  21. Byl by odkaz na plyšový hrnek :-)? Děkuji

  22. Je z produkce http://www.kahlaporzellan.com/…OUCH%21.html
    a fotka toho mého je http://neviditelnypes.lidovky.cz/…viretnik.asp?…
    Už jsem zase zapomněla, jak se sem vkládají odkazy.

  23. to Cuketka
    Dnes jsem viděla velký adventní kalendář Lindt v Bille na JugoParty. 30% kakaa, 399,–

  24. Asi zlevnili, viděla jsem ho cca před měsícema a stál 500 Kč.

  25. 24: Nejspíš už vyjedli okýnka 1–7, tak ho zlevnili (-.

    Jinak já letos pořídil adventní kalendář s želatinovejma bonbónama od Jojo a prej je docela dobrej. Ten pseudočokoládovej se mi kupovat nechtělo.

  26. Ad kalendar: Taky jsem videla kalendar Lindt, byl primo v Lindtu ve Fashion Arene v Praze. Nevim, kolik stal.

    Ad darky: Nasi si preji hlavne indukcni panve vsech tvaru a velikosti, digitalni vahu a noze Fiskars.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.