Omáčka Cumberland RSS

Štítky: ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Jak jste na tom s touto skvělou omáčkou? Kupujete ji nebo máte svůj osvědčený recept? Prozradíte nám ho?

  2. cervene vino, rybizovy dzem a prouzky cotronove a pomerancove kury, sul a pepr, verem zredukovat…

  3. Mirop: to by bylo moc snadné, tohle je hodně babicovská varianta…ještě tam patří mletý zázvor,místo vína může být lépe portské, a hlavně a zásadně hořčičný prášek.

  4. Michale z Proseka: dekuji za typ, ten recept jsem kdysi kdesi zaslechl, jednou jsem to uvaril a pak na to zapomel, ted se mi to v teto diskuzi pripomelo, tak dik za opravu ;)

    jeste jsem si tu trhnul ostudu :)

  5. Probírám se recepty, je to ale variant – ovšem asi se přikloním k tomu z anglické kuchařky, kde je portské, prášková hořčice, rybízový džem (ne brusinky), pomeranč, zázvor…nepamatuju si detailně.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.