Jak si namichat dobre koreni na medove pernicky? RSS

Štítky: , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nema nekdo nejaky dobry tip, jak si namichat dobre koreni na medove pernicky? Diky

  2. Hřebíček, skořice, nové koření, pepř, zázvor, anýz, badyán, citr. kůra. Dávám to od oka, s anýzem opatrně, nevynechat pepř. Tluču v hmoždíři, skořici dávám mletou.

  3. Renata: Diky moc!

  4. Já kupuju v biopotravinách už hotovou směs na perník od firmy Sonnentor, voní báječně. Ale když čtu recept od RenatyE, ráda bych ho vyzkoušela, ale raději bych měla přesnější představu o poměrech jednotlivých složek než „od oka“ :-)

  5. Martina:
    Tak já to zkusím – vrchovatá lžička mleté skořice, 6 hřebíčků, 3 nové koření, 6 pepř černý, méně než rovná lžička mletý zázvor, půl lžičky anýz, větší hvězdička badyán. Citrónovou kůru dávám samozřejmě zvlášť, aby z toho v hmoždíři nebyla pasta.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.