Pho ve Varech RSS

Štítky: ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Sleduju zdejší diskuze docela často, takže když jsem o víkendu zahlédl v karlovarském nákupním centru Varyáda Pho food, řekl jsem si že se o to musím podělit.
    Zde je odkaz (http://www.cerna-fialova.cz/home/?…) na jejich „corporate“ včetně ukázky menu, co má na svých stránkách reklamní agentura, která jim to zpracovávala, ceny za Pho pokud si pamatuju kolem 70–80 kaček, saláty apod. mám dojem že 5–20 kaček.
    Bohužel neochutnával jsem, z důvodu plného žaludku po výborné svíčkové… Ani nejsem z Varů, takže netuším kdy se příště naskytne možnost, ale třeba bude mít někdo možnost porovnat se Sapou apod…

  2. To je tam nové nebo je to Panda (čínské speciality)? Koukám do plánku Varyády a pokud je to ono, tak by vedle měla být bagetérie a mexické speciality, naproti kavárna a české speciality. A mělo by tam být free wi-fi.

    Min. 1× měsíčně tam bývám, ale tohohle jsem si nějak nevšim. Spíše chodím na italskou do Ristorante Bonnaccia.

  3. Spíš nové než staré. Já se tam dostanu jednou, maximálně 2× za rok, takže tohle jsem viděl poprvé, ale podle mapy je to vedle pandy, místo orchidey. Pokud se koukáte do food courtu s italskou restaurací za zády, tak to bylo vpravo v rohu až u oken.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.