cupcakes RSS

Štítky: ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Máte někdo zkušenosti s v cizině tak populárnámi cupcakes?
    Po velice častém narážení na ně v amerických blozích a stránkách jsem si uvědomila, že jsem žádný cupcake nikdy neměla.
    Prodávají je někde v Česku – nejlépe v Praze? Vyzkoušeli jste je někde? Kde?

  2. Cupcakes maji v Bakeshopu v Kozi ulici za 65 Kc, coz je tedy docela palka:
    http://www.bakeshop.cz/…z/cakes.html

  3. V polovině listopadu je měli u Robertsona v Dejvicích. Peče jim je nějaký soukromník. Teď před svátky nic, ale prý je zas budou mít po Novém roce. Stojí cca 35 kč ks a stojí za ochutnání. Doufám že nás bude víc, kdo je bude chtít.

  4. U Robertsonů v Dejvicích mají mrkvové + v těstě bývají vlašské ořechy – čerstvé zboží jim chodí ve čtvrtek, no a v pátek už zbývají poslední kousíčky. No a když nezbydou, tak domácí Cookies taky stojí za ochutnání.

  5. Děkujeme vám! To je naše produkty v obchodě Robertsona, a tady je naše stránky http://www.lankacakes.com

  6. Jestli je ještě zájem, pečeme cupcakes na objednávku, zatím jsme na facebooku https://www.facebook.com/…298322808015 1 kousek vyjde cca na 30Kč při základní objednávce 12ks, za více cupcaků pak zaplatíte méně. Vybírat můžete z čokoládového, vanilkového, mrkvového, kokosového, dýňového, kávového, burákového nebo banánového základu s vanilkovou, karamelovou, kávovou, čokoládovovou, krémovou (á la cheesecake), burákovou nebo ovocnou polevou, ale ani jiným chutím se meze nekladou! :)

  7. Doporučuji navštívit kavárnu Cheecup v Podolí na Nedvědově nám. Mají výborný cheesecaky a cupcaky vlastní výroby.

  8. Kupovala jsem je od Lanky na trzích na Kulaťáku. Na náš (evropský) vkus jsou trochu moc sladké, ale nikdy jsem té trochu ulepené sladkosti neodolala.

  9. Aktuální info – Robertsona před nějakou dobou převzal Candy Store, v Dejvicích občas cupcaky bývají skladem nebo je možné si je objednat (i přes eshop) – minimálně však 6 kusů od jedné příchutě, mívají čokoládu, vanilku, banán, malinu, borůvku, mrkev a red velvet.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.