Grand Restaurant Festival RSS

Štítky: , ,

112 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Jdete někdo na Grand Restaurant Festival? Ti kdo snad nezaregistrovali, tak tady je link http://granrestaurant.cz/festival

    Jak to máte se spropitným? Degustace je na poukázku. Budete dávat nějaké dýžko?

  2. Ja se moc těšila, bohužel jsem v nabídce nenašla žádný bezmasý jídlo, takže nevyrazím.

  3. Jdu a pokusím se přinést preview z prvních pěti pdoniků během prvního týdne. Dýško dávat budu, počítám, že se stejně něco přiobjedná nad rámec poukízky.. ;)

  4. Bohužel nejdu.

  5. Tak by mě zajímalo, jak velké by dýško mělo být, budete ho odvíjet od ceny poukázky?

  6. banter:

    jj, no přibližně podle celkové útraty .- tj součet cen poukázek + co na účtu přelezeme a z toho podle spokojenosti/nes­pokojenosti ± okolo 10% ;) žádnovu velkou vědu bych v tom nekoumal. leda, že y to dýško vyloženě nechtěli – což je nepravděpodobné :))

  7. Ja jdu. Zatím se chystáme do LDBB a do Francouzské restaurace. Možná půjdeme i ještě někam, pokud teda zbudou lístky. Dýško dávat budeme.

  8. Sirnik jde a už se moc těší :o)

    Konkrétně Roman Paulus v Alcronu a La Rotonde, Jacques Auffrays v Bellevue a Jiří Král v Obecním domě – tedy v duchu festivalu podniky, kam nechodím každý měsíc.

    V ceně degustační ochutnávky všech tří jídel je 0.5 litru vína, což nepochybně ke třem chodům stačit nebude. Navíc pravděpodobně aperitiv, káva, digestiv apod., takže spropitné předpokládám standardně cca 10 % podle spokojenosti z celkové ceny.

  9. Alice anna : La Finestra, Na Štěpáně a tuším ještě Radisson nabízejí sice jen domácí specilalitku, ale bezmasou..

  10. pavli: díky, máš pravdu, ještě jednou jsem to prošla. jsou to al esamý sladký jídla – a ty já můžu jako dezert, ale jako hlavní jídlo úplně ne – takže jsem nějak zazdila, že mají i bezmasou nabídku.

  11. Tak přemýšlím co si mám zabookovat.Zatím mám soukromý žebříček takto:

    Na Štěpáně
    Slovanský dům
    Palác Kinských
    V Zátiší

    Hmmm tak fakt ti nevím Máňo…co byste mi doporučili z hlediska kvality jídla a taky z hlediska „potenciální úspory“ oproti full price :-).Zvládnu totiž asi jenom jednu návštěvu…díky moc

  12. šel bych samozřejmě do LDBB ,ale už tam je, zdá se pro dva plno…

  13. Michale, podle čeho jste vybíral? Jestli je La Degu plné, tak dost fajn by mohlo být Aromi nebo La Finestra, případně Essensia (dost výrazná úspora oproti normálním cenám), Alcron…

  14. nechci nic moc exotického…mě lákají spíš variace na českou resp. středoevropskou kuchyni …a spíš něco komornějšího, v klidu tzn.jasný favorit je Na Štěpáně. Až druhé kritérium je úspora oproti normálu. S panem Cuketkou jsme se shodli, že třeba ve Finestře je úspora velká, zadání ale nenaplňují…to samé třeba SaSaZU (navíc neklidné, trochu vekslácké prostředí, tam by mě nedostali ani náhodou).Takže tak nějak. :-)

  15. Zajímavé variace má La Rotonde a hodně zajímavě vypadá menu v Alcronu, působí to, že nad tím někdo přemýšlel.
    Ale Na Štěpáně to vypadá taky fajn, neznám to tam, tak dejte kdyžtak vědět dojmy:)

  16. La Rotonde vypadá taky dobře,ale nějak moc nemám rád hotelové restaurace, Alcron je na mě právě až moc „vymyšlený“ .Určitě dám vědět jak jsem dopadl u Mělníka…

  17. Tak „Obecňák“ (pardón výše jsem to jakožto mimopražský zaměnil za Slovanský dům- asi jsem vás trochu zmátl) je Out of Game: Arogantní obsluha a špenátová mousse to by mě mohlo stát moje vysokotlaké srdce…

  18. Tak jsem si udelala rezervaci na degustacni menu v Alcronu a ted jsem si uvedomila, ze jsem jeste nikdy v takovem podniku nebyla a nejsem si uplne jista, co si vzit na sebe a jak se chovat abych nezpusobila nejake faux pas. Samozrejme nejake zaklady znam, spis se chci zeptat, jestli nemate nejake tipy co delat a ceho se vyvarovat…:)

  19. Na Štěpáně určitě stojí za návštěvu, ale ani to nemusí být v rámci této akce. Když jsem téměř denně jezdila z Mělníka do Prahy a zpět, byla to oblíbená zastávka na večeři – rozumné ceny, dobrá kuchyně.

  20. Yennefer, já byla v tmavě modrých džínách, košili a svetru a k tomu kozačky a žádný skandál to nezpůsobilo, i hosta v tričku jsem vedle nás viděla:)
    Jinak v Alcronu jsou skvělí, tak bych se nebála, jen se vás budou ptát na hodně věcí, co si přejete, tak se tím nenechat vyvést z míry a užívat si to:)

  21. Dekuju za odpoved. :) Uz se tesim. :)

  22. „Buďte si jisti, že vybraným slavnostním oblečením nikdy nic nezkazíte!“
    Český úvod do kapitoly Zábava. Last Minute, Jazykový průvodce ITALŠTINA.
    (Shodou okolností to bylo dnes, či už včera, mé snídaňové čtení – učení.)

    Snídat, snídat, snídat!

  23. „Snídat, snídat, snídat!“

    Vladimír Iljič Brekfestov – Frištyk

  24. Nemáte někdo náhodou insider info, zda GRF 2010 dopadlo natolik úspěšně, aby se v lednu 2011 konalo druhé kolo?

  25. Sirnik74:

    dokonce ani insider, užje to v oběhu ;) čekněte stránky GR

  26. Jen připomínám že ode dneška máme možnost vybírat a zamlouvat si lístky na GRF.
    Pokud máte někdo zájem o La Degustation doporučuji zajistit si místo co nejdřív už jich moc není

  27. Mě to právě nefunguje. Když si zadám počet osob a kliknu na šipku (dle návodu), nic se neděje.

  28. Včera ve 13,00 už v LDBB byli pátky i soboty rezervované, urvali jsme 2×čtvrtek!!!!

  29. 27: No, taky mi to moc nefunguje – mohu zadat počet osob a datum, ale nedokážu se proklikat k aktivaci pole s časem – nejspíš dělám nějakou podobnou chybu jako Pavli…

  30. Kddepak chyba, dozvěděla jsem se, že pokud nemám povolené Cookies či Java script, tak mám smůlu :-(

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.